Kuva: Shutterstock

Karannut tyttö toi poliiseille upean yllätyksen - viranomaisten päivityksestä nettihitti

12.12.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Kotoaan karannut kahdeksanvuotias toi katumuskirjeen poliisiasemalle, joka on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Poliisin työ on hetkessä elämistä, koskaan ei tiedä mitä työpäivä tuo mukanaan. Briteissä Cheshiren poliisiasemalle soitti huolestunut äiti vähän aikaa sitten. Äidin kahdeksanvuotias tytär oli karannut kotoa ja poliisit lähtivät etsimään tyttöä. 

Kaikkien onneksi tyttö löytyi kunnossa ja hän pääsi palaamaan kotiin. Yllätys tuli tällä viikolla, kun karannut neiti toi poliisiasemalle hänen itsensä kirjoittaman kirjeen, jossa tämä pahoitteli aiheuttamaansa mielipahaa ja huolta. Poliisi jakoi kirjeen Twitterissä, jossa se on kerännyt jo lukuisia tykkäyksiä lyhyessä ajassa. 

Kirje kuuluu näin;

"Olen erittäin pahoillani siitä, että äitini soitti teille, kun karkasin kotoa. En ikinä tule tekemään samalla tavalla. Tiedän, että äitini ja isäni olivat erittäin huolissaan minusta. 

Vaikka en karannutkaan kovinkaan kauas kotoa, tiedän että pelästytin myös sisareni. En tule ikinä tekemään mitään tallaista enää. Olen todella pahoillani siitä, että tuhlasin teidän aikaa. Minusta tuntuu todella pahalta tämän jälkeen. 

P.p.s. Kiitos, että pidätte kaikki turvassa." 

Poliisilla oli Twitter-päivityksessä selkeä viesti tytölle; 

"Olemme juuri saaneet tällaisen ihanan kirjeen nuorelta kahdeksanvuotiaalta neidiltä. Meiltä ei tarvitse pyytää anteeksi, mutta jos luet tämän kiitämme ystävällisistä sanoistasi, jotka merkkaavat meille todella paljon. Toivotamme teille erittäin turvallista ja onnellista loppuvuotta." 

Katso twiitti alta. 

Lue myös: Frendit-näyttelijän vastaus nettihitiksi nousseeseen kuvaan naurattaa - "Se en ollut minä"

Lue myös: Cardi B joutui taas poliisin kanssa tekemisiin - kaksi baarityöntekijää joutuivat sairaalaan

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat