Kuva: Shutterstock

Ystäviä, ihastuksia ja kovaa myräkkää - lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa

31.01.2019 15:45 - Lauri Kujanpää

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saatat havaita muutoksia elämässäsi, mutta älä hätäile. Hosumalla ei hyvä tule, joten pohdi kaikessa rauhassa seuraavaa siirtoasi. Mieti tarkasti mitä haluat ja miksi haluat. Joskus järki on hyvä nostaa tunteiden edelle.

Nyt olisi myös hyvä aika kokeilla jotain uutta harrastusta. Ehkäpä jotain sellaista, josta olet haaveillut jo pitkään? Uusi vuosi on hyvä aika aloittaa uuden minänsä etsiminen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Eräs vanha asia saattaa painaa mieltäsi etkä oikein tiedä, miten siihen pitäisi suhtautua. Ehkäpä nyt on hyvä aika tarttua härkää sarvista ja selvittää elämän pienet solmut. Se saattaa aluksi ahdistaa, mutta keväällä olet jo siirtynyt elämässäsi eteenpäin. Muista olla rohkea!

Työ ja rakkauselämä soljuvat koko kuukauden mukavasti, kunhan et aiheuta turhaa draamaa. Muutama ihminen yrittää saada sinua suuttumaan, mutta et halua lähteä leikkiin mukaan ja pilata kauniita talvipäiviä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Talvessa on ollut paljon hyviä asioita, jotka olet saattanut huomaamattasi sivuuttaa. Tarkastele hieman yksityiskohtaisemmin, mitä oikein oletkaan tehnyt, ja löydät itsestäsi uusia puolia. Myös rakkausrintamalla sinua onnistaa, kunhan vain annat itsellesi siihen mahdollisuuden.

Saatat myös vilkuilla erästä tummapiirteistä henkilöä, mutta et oikein tiedä, miten häneen suhtauituisit. Onko hän ystävä, ihastus vai jotain ihan muuta?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Suru on saattanut vallata hetkeksi mielesi, mutta älä hätäile. Löydät asiaan ymmärryksen yllättävästä paikasta. Tajuat myös, että menneet ovat menneitä ja uusi vuosi antaa mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Kaipaat selvästi lisähaasteita työelämässäsi, mutta et uskalla tehdä uusia siirtoja. Joudut kannustamaan itseäsi kovasti, että saat suusi auki. Lopulta huomaat, että puhuminen kannatti ja sinua odottavat monet mielenkiintoiset tehtävät.  

Kalat (19.2.-20.3.)

Olet antanut anteeksi tyhmät riidat ja osaat vihdoinkin iloita arjesta. Saatat myös innostua täysin uusista asioista, joten toivota ne tervetulleeksi osaksi elämääsi. Jossain vaiheessa joudut hieman tasapainoilemaan siinä, mitä suustasi päästät eräälle henkilölle, mutta hän ymmärtää sinua, joten voit olla rehellinen.

Myräkkää on nähtävissä horisontissa, mutta pystyt ennakoimaan sen. Vielä ei kuitenkaan tiedä, ohitatko myrskyn vai astutko suoraan sen sisään.

Oinas (21.3.-19.4.)

Kevät on sinun aikaasi, joten yritä sinnitellä vielä pahin pakkanen. Elämässäsi monet asiat ovat mallillaan, mutta tartut silti helposti vain kaikkeen negatiiviseen. Kaikki se vie turhaa energiaasi, joten nauti hetkestä ja muista, että kevään ensisäteet ovat pian täällä.

Rakkauselämässä voi olla säröjä, mutta tajuat nopeasti, että ne vain vahvistavat sinua. Älä myöskään luovuta helpolla, sillä kova työ tuo kovia tuloksia.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ihastus kalvaa mieltäsi ja se saattaa olla muun elämäsi tiellä. Älä anna kuitenkaan tunteiden mennä tällä kertaa järjen edelle, sillä olet helposti hyppäämässä mustaan aukkoon. Sinnittele, pohdi ja tarkkaile tilannetta varovaisesti.

Elämän suuret kysymykset saattavat myös helposti vaivata päätäsi, mutta ne ovat vain turhaa painolastia. Elä hetkessä ja nauti elämän hulppeasta retkestä. Vastauksia ei ole kellään, joten tuskin sinullakaan.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Elämä vaatii joskus impulsiivisuutta ja sen sinä osaat. Olet ehkä pohtinut, että nyt tai ei koskaan olisi aika ottaa askel eteenpäin. Tee niin kuin sydän huutaa ja ole rohkea, sillä rohkeudesta sinua on ennenkin kehuttu.

Työelämä ja rakkauselämä saattavat tuntua kaksoselle liian tasaiselta, joten hulluttelu ei koskaan ole pahitteeksi. Ehkäpä nyt on aika myös toteuttaa salainen haaveesi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuppi kuumaa tai lasillinen jotain raikasta vie sinut yhtäkkiä elämäsi seikkailuun. Joku lähestyy sinua oudolla pyynnöllä ja et tiedä, miten siihen vastaisit. Kuuntele sydäntäsi ja pääset kokemaan jotain hyvin ainutlaatuista.

Ole kuitenkin varovainen. Liian suuret askeleet eteenpäin voivat tarkoittaa sitä, että otat muissa asioissa kaksi askelta taaksepäin. Onneksi olet järkevä, niin tiedät, mitä teet.

Leijona (23.7.-22.8.)

Perhe-elämääsi vaivaa liiallinen puhumattomuus. Nosta kissa pöydälle ja asiat ovat selviä ennen kevättä. Tiedät itsekin, että joudut usein olemaan se henkilö, jolla on rohkeutta puhua asioista, joten käytä nyt sitä vahvaa puoltasi.

Oletko ikinä huomannut, kuinka eräs tuttusi katselee sinua? Siihen ei kuitenkaan kannata lähteä mukaan, sillä hinta voi olla liian suuri. Harkitse tarkkaan, mitkä arvot ovat sinulle tärkeitä.

Uusi harrastus kiinnostaa myös sinua. Lopputalvi on hyvä aika kokeilla sitä, niin tiedät kesään mennessä, haluatko antaa sille ison osan elämästäsi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt on aika raivata vanha pois tieltä ja avata uusi sivu elämässä. Käy läpi vanhat tavarasi, luovu kaikesta turhasta, ja kevennät lopulta huomattavasti oloasi.

Kompastut myös jatkuvasti elämässäsi samaan ihmissuhteeseen, jonka siivet eivät kanna pidemmälle. Kuvittele, että tuo ihmissuhde on sama kuin vanha vaate – ei tuo sinulle onnea, mutta saattaa olla jollekin toiselle erittäin hyödyllinen.

Työelämässä sinulla on kaikki hyvin, mutta pieni laiskuus saattaa iskeä lopputalven aikana. Se on hyvä, sillä pieni mutterin löysääminen avaa energioita perhe-elämäsi suuntaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on heilunut pahasti pitkin talvea, mutta onneksi olet jo konkari pienessä turbulenssissa. Avaa sydämesi ja sielusi ja anna elämän ravistella kunnolla, sillä lopussa kiitos seisoo. Myrskyn jälkeen on myös aina poutasää ja aurinko herättää sinut eloon.

Rahaa on mennyt liikaa turhiin asioihin, joten pieni talouskontrolli olisi paikallaan. Mieti tarkasti, tarvitsetko oikeasti kaikkea sitä, mitä olet hankkinut. Usein vähemmän on enemmän, myös sinunkin elämässäsi.

Rakkauselämässä joudut hieman petraamaan, sillä olet ollut liikaa omien ajatustesi kanssa. Onneksi tajuat, että maailmassa on muitakin ihmisiä, ja että heidän kanssaan vietetty aika on todella laadukasta.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Mikä saa sinut ahdistumaan varmimmin? Horoskooppimerkki paljastaa

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka kiirehtivät eniten parisuhteissaan - löydätkö omasi listalta?

Kilpailut

Uusimmat