Kuva: AOP

Kultajuhlissa poliisiauton ikkunaan koputettiin 25 kertaa - esitetty kysymys ei yllättänyt

30.05.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Poliisipäällikkö kirjoittaa Twitterissä, että sama kysymys toistui 24 kertaa.

Suomi meni sekaisin, kun Leijonat toivat jääkiekon MM-kisoista kultaa. Kiekkojoukkueen kirkkaimmaksi sankariksi nousi kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, jonka lempinimestä on revitty paljon huumoria. Hänestä on tehty myös kieli poskessa kannustuslaulu Löikö Mörkö sisään?, jonka kuulemiselta ei ole viime päivinä voinut välttyä. Antero Mertarannan selostuksen pohjalta tehty DJ ILG:n kappale keikkuu tällä hetkellä Suomen Spotifyn ykkösenä.

Lausahdukselta ei ole voinut välttyä edes Suomen poliisi. Tuhannet pääkaupunkiseudulla asuvat suomalaiset ryntäsivät voiton selvittyä Kauppatorille juhlimaan. Helsingin poliisilaitoksen poliisipäällikkö Tomi Vuori kirjoittaa Twitterissä, millaisia lieveilmiöitä Mörkö-lausahdus kultajuhlissa aiheutti.

”Eilen laitoksemme naiskonstaapeli kertoi minulle ruuvanneensa maanantaina kauppatorilla partioauton ikkunan alas n. 25 kertaa kun joku koputti sormellaan. Näistä 24 kertaa kysymys oli ollut ’löikö Mörkö sisään’”, Vuori kirjoittaa.

Twiitin lopussa Vuori ilmaisee, että lausahdus on ”kuulemma nyt niin kuultu”. Päivitys on huvittanut ihmisiä Twitterissä, ja siitä on tykätty jo yli 800 kertaa.

Marko "Mörkö" Anttila luotsasi Leijonat kolmanteen maailmanmestaruuteen. (kuva: AOP)

Jos Löikö Mörkö sisään? ei vielä soi korvamatona päässäsi, voit korjata asian kuuntelemalla kappaleen alta.

Lue myös: MTV: Löikö Mörkö sisään? -hitin tekijä kertoo kappaleen synnystä: "Lähipiirin hassuttelubiisi"

Lue myös: Yle: Mörkömukit tekivät kauppansa viime yönä - myydään luultavasti loppuun

Kilpailut

Uusimmat