Kuva: Shutterstock

Intohimoisimmat horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö oman merkkisi listalta?

22.06.2019 10:15 - Emmi Moilanen

Intohimo on voimavara, jota muutamat tähtimerkit uskaltavat käyttää erityisen rohkeasti.

Intohimo ja suuret tunteet ovat voimavara, joita kannattaa kuunnella. Toiset horoskooppimerkit ovat herkempiä aistimaan tuntemuksiaan kuin toiset. Elite Daily -sivusto listasi merkit, joiden intohimoinen elämänasenne on joskus jopa ylitsepursuavaa.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on tulisielu jokaisella elämän osa-alueellaan, olipa kyseessä sitten työelämä, ihmissuhteet tai harrastukset. Merkin edustajat paneutuvat täysillä myös lähimmäistensä ongelmiin, ja oinaan ystävä voikin luottaa aina siihen, että saa parasta mahdollista apua.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravun intohimoinen elämänasenne näkyy erityisesti elämyshakuisuutena ja spontaaniutena. Erityisesti kesäaikaan merkin edustajat janoavat uusia kokemuksia, eivätkä malttaisi pysytellä hetkeäkään paikoillaan. Inspiraation sattuessa kohdalle rapu lähtee toteuttamaan visiotaan epäröimättä ja luovuus onkin pakko päästää kukkimaan heti.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit tunnetaan tähtikartan salamyhkäisimpinä ja vetovoimaisimpana horoskooppimerkkinä. Skorpionin intohimoisuus ei näy aina ulospäin, vaan hän säästää tulisimmat tunteensa omille projekteilleen sekä lähimmäisilleen.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriin intohimoisuus näkyy erityisesti päättäväisyytenä ja määrätietoisuutena. Kauriin lähipiiri luottaa siihen, että merkin edustaja pitää tiukassakin paikassa langat käsissään. Samasta syystä myös kauriin ihmissuhteet voivat hyvin, sillä kauris luovuttaa rakkaimpiensa suhteen vain äärimmäisen pakon edessä.

Lue myös: Rakkautta ilmassa? Teot, jotka paljastavat syvät tunteet jo ennen rakkaudentunnustusta

Lue myös: Mitä juhannuksesi pitää sisällään? Kolme sanaa, jotka löydät paljastavat

Kilpailut

Uusimmat