Kuva: Shutterstock

Mahdottomalta vaikuttava koirakuva villitsee netissä - "Miten ihmeessä pystyit tuohon?"

14.07.2019 20:15 - Iiro Myllymäki

Koiranomistaja sai koottua peräti 16 koiraansa samaan kuvaan täydelliseen muodostelmaan.

Netissä leviää koirakuva, joka todistaa mahdottomalta tuntuvan tehtävän mahdolliseksi. 19-vuotias Liam Beach on nimittäin onnistunut kasaamaan peräti 16 koiraa yhteen kuvaan ja täydelliseen järjestykseen. Perheen mäyräkoirat poseeraavat kuvassa rappusilla somasti pareittain. Netissä on nyt aiheellisesti ihmetelty, miten tällaisen kuvan ottaminen on oikein ollut mahdollista.

Liam jakoi kuvan Facebook-sivullaan, mistä se on levinnyt muun muassa Bored Pandan ja Daily Mailin kaltaisten uutismedioiden sivuille. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Koirien omistaja on kertonut haastattelussa, ettei koirien asetteleminen ja muodostelmassa pitäminen edes ollut hankalaa. Kuvan idea lähti siitä, kun mies sai kaveriltaan Catherinelta haasteen koota kaikki koiransa rappusille kuvaa varten. Catherine oli varma, että mies ei onnistu tässä haasteessa ja lupasi suklaarasian palkinnoksi, jos tämä onnistuisikin.

- Hän antoi minulle tämän haasteen perjantaiaamuna, ja kymmenen minuuttia myöhemmin minulla oli kuva, Liam kertoo.

Liam on paljastanut, että hän sai koirien huomion tennispallolla ja tämän ansiosta pystyi ottamaan kuvan. Nettikommentoijat ovat ihmetelleet kuvan ottajan taitoa saada koirat noudattamaan tahtoaan.

”Vau, miten upea kuva! Miten ihmeessä pystyit tuohon?” on yksi ihmetellyt.

”Miten oikein sait ne pysymään paikoillaan? Hyvä, että postimies ei tullut koputtelemaan”, kommentoi toinen.

Liam asuu vanhempiensa luona, ja 16 mäyräkoiran lisäksi perheeseen kuuluu myös musta labradorinnoutaja. Liam kertoo, että ihmiset välillä kyseenalaistavat, onko järkevää omistaa niin monta koiraa. Tästä syystä Liamia on yllättänyt, että hänen huomiota herättänyt koirakuvansa on kerännyt pelkkiä myönteisiä reaktioita.

Lue myös: MTV: Lemmikkien hylkääminen luontoon on vähentynyt - poikkeuksena yksi laji

Lue myös: Koira kärsii omistajansa stressistä enemmän kuin uskottiin - vaikuttaa harrastaviin koiriin eniten

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat