Kuva: Shutterstock

Mies toteutti vielä viimeisen pilan hautajaisissaan - sai vieraat nauramaan kyyneleet silmissä

15.10.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Video hulvattomasta pilasta on lähtenyt leviämään Facebookissa.

Hautajaisissakaan ei kaiken tarvitse olla haudanvakavaa. Näin ainakin ajatteli irlantilainen Shay Bradley, joka toteutti hauskan pilan omissa hautajaisissaan ja sai vieraat nauramaan kyyneleet silmissään. Video tilanteesta on nyt lähtenyt leviämään netissä.

Kahdeksan lapsen isoisä oli nauhoittanut äänitteen, joka soitettiin hautajaisvieraille, kun mies oli laskettu haudan lepoon. Maan alta alkoi kantautua miehen ääni yllättäen, kun vieraat olivat kerääntyneet maahan lasketun arkun ympärille.

”Haloo, haloo? Päästäkää minut ulos!” Bradleyn ääni huusi ja samalla kuului myös koputuksen ääniä.

Yllättyneet vieraat ilahtuivat pilasta. Äänitteessä mies myös lauloi ja kyseli, onko pappi paikalla. Tilanteesta on jaettu video Facebookiin. Videon saatesanoissa miehen tytär Andrea Bradley kertoo, että hänen isänsä oli kova pilailija, ja tämä todella välittyy videolta. Voit katsoa videon alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Kuolleen miehen vaimo Anne Bradley kertoo Bored Pandalle, että äänite oli nauhoitettu jo yli vuosi ennen hautajaisia. Hänelle hautajaispilasta oli kerrottu päivää ennen hautajaisia, ja miehen lähimmäiset tiesivät pilasta ennakkoon.

Hautajaisvideo on saanut suurta suosiota Facebookissa. Sitä on katsottu jo yli 800 000 kertaa, ja ihastuneet kommentit ovat seuranneet toisiaan.

”Vaikuttaa siltä, että hän oli hulvaton ja välittävä ihminen. Osanottoni”, on yksi kommentoinut.

”Tämä on huikeaa”, kommentoi toinen.

”Aion tehdä samoin”, on eräs visioinut.

Lue myös: Miten reagoit hautajaissaattueeseen liikenteessä? Miehen kunnioittava ele liikuttaa somessa

Lue myös: Menehtyneen opettajan viimeinen toive liikuttaa netissä - "Hänen sydämensä oli kultaa"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat