Miten hemmottelet itseäsi maaliskuussa parhaiten? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

29.02.2020 12:15 - Emmi Moilanen

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Panosta rauhallisiin koti-iltoihin. Pitkän päivän jälkeen neitsyen tulisi panostaa maaliskuussa siihen, että rauhallinen rentoutumisaika pääsee alkamaan hyvissä ajoin alkuillasta. Himmennä valaistusta, ota lämmin suihku ja televisiosarjojen katselemisen sijaan käperry sohvannurkkaan lukemaan kirjaa. Haasta itsesi tarttumaan sellaiseen romaaniin, jonka olet halunnut lukea jo pitkään.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Huolellinen suunnittelu ja vapaa-ajan aikatauluttaminen. Maaliskuussa vaaka analysoi omia toimiaan ja elämäntilannettaan vähän liiankin tarkasti. Tästä syystä merkin edustajien on hyvä hellittää otetaan hieman, sillä oman ajan ottaminen ei tee hallaa tavoitteidesi saavuttamiseen. Aikatauluta kalenteriisi myös ne hetket, jolloin voit hyvällä omalla tunnolla olla tekemättä mitään.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Heittäydy musiikin vietäväksi. Sano maaliskuussa ”kyllä” mahdollisuuksille, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan livemusiikkia. Olipa kyse sitten pienestä pubikeikasta tai isosta konsertista, kokoa ystäväporukkasi kasaan ja suunnatkaa ulos. Skorpioni kokee maaliskuussa myös voimakkaan tarpeen vahvistaa sosiaalisia suhteitaan – musiikin parissa saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Panosta laadukkaaseen sekä maistuvaan ruokaan. Merkin edustajien on hyvä muistaa myös säännöllinen ateriaväli, sillä erityisesti kuun loppupuolella kaipaat lisäenergiaa arjen haasteisiin. Säännöllisyys on maaliskuussa hyvinvointisi avainsana ja ruokailun lisäksi pidä kiinni myös säännöllisestä liikunnasta sekä unirytmistä.

Kauris (22.12.-19.1.)

Viikonlopun mittainen reissu naapurikaupunkiin. Kauris nauttii maaliskuussa omasta ajastaan niin, ettei kukaan muu ole häiritsemässä hiljaisuutta. Lähde maaliskuun puolivälin tienoilla reissuun vain omassa seurassasi. Matkakohteen ei tarvitse olla kaukana, naapurikaupunki tai hotelliloma kotipaikkakunnalla tuo kaivattua virkeyttä alkavan kevään keskelle.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vahvista yhteyttä herkkään puoleesi. Maaliskuussa teet palveluksen itsellesi pysähtymällä vaikeilta tuntuvien asioiden äärelle; selvittele kaikessa rauhassa, millaisia tunteita pitkään mieltäsi painaneet asiat herättävät. Itsetutkiskelu vahvistaa yhteyttä myös herkkään puoleesi, jota opit näyttämään yhä rohkeammin maaliskuussa.

Lue myös: Lievitä stressiä tehokkaasti jo kuudessa minuutissa - katso miten

Lue myös: Etkö ole aamu- tai iltavirkku? Saatat samaistua uusiin unityyppeihin "torkkujaan" ja "iltapäivään"

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat