Kuva: Shutterstock

Olisitko mennyt halpaan? Mies uskotteli videopuhelussa asuvansa luksusasunnossa

25.03.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Ohjelmistoinsinööri huijasi työkavereitaan, ja nyt pila on aiheuttanut huvitusta netissä.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi monet meistä ovat siirtyneet kokonaan etätöiden tekemiseen. Tässä voi nähdä monia hyviä puolia, esimerkiksi sen, että voi tehdä töitä rennosti vaikka yövaatteissaan ja työn lomassa voi esimerkiksi pestä pyykkiä.

Tällaisessa tilanteessa kodin siisteys saattaa jäädä vähemmälle huomiolle. Työporukan yhteisen nettipalaverin yhteydessä huoneen siistimättömyys paljastuu, mutta eräs mies keksi hauskan keinon peitellä oman makuuhuoneensa sotkuja.

Ohjelmistoinsinööri Andrew Eckel onnistui huijaamaan työkavereitaan uskomaan, että hän asuisi varsinaisessa luksusasunnossa. Nyt miehen huijaus on lähtenyt leviämään netissä. Esimerkiksi Bored Panda -julkaisu uutisoi Eckelistä, joka oli nettikamerapalaveria varten printannut taustalleen kuvan kauniista ja siististä makuuhuoneesta.

- Monet eivät jaksa pedata sänkyään joka aamu, enkä voi olla ainoa, joka ei halunnut näyttää sotkuista makuuhuonettaan työkavereille, Andrew Eckel kertoo pilansa taustoista.

Mies etsi kuvapalvelu Flickristä kuvan, tulosti sen kuudelle paperille, teippasi ne yhteen ja asetti koko komeuden taustalleen videopalaverissa. Vasta puolentoista tunnin palaverin päätteeksi mies paljasti huijauksensa työkavereilleen.

”Kun näytin työkavereilleni, että kyseessä oli paperinen tausta, he sanoivat ihmetelleensä hiljaa, miten minulla on varaa tuollaiseen tyylikkääseen kotiin”, Eckel kirjoittaa Imgurissa, minne hän on ladannut kuvia pilastaan.

Andrew Eckelin Imgur-päivityksen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy alla, näet sen myös täältä.

Miehen Imgur-päivitystä on katsottu yli 175 000 kertaa, ja kommenteissa monet ovat ihastelleet pilaa.

Lue myös: Tanskalainen supermarket keksi nerokkaan keinon estää käsidesin hamstraaminen - netissä ihastellaan

Lue myös: Radio Novan suosikkijuontajat soittivat pilapuhelun kuulijalle - "Muistatko mua Järvenpäästä?"

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat