Kuva: Instagram

Charlie ja Luke rakensivat itselleen kodin kaksikerroksiseen bussiin - lopputulos hurmaa

16.02.2021 15:45 - Reija Saarinen

Pariskunnan kotokuvia pääsee ihailemaan muun muassa Instagramissa.

Kun Charlie MacVicar, 26, ja hänen puolisonsa Luke Walker, 27, päättivät muuttaa yhteen, eivät he miettineet ensimmäisenä tavanomaisinta ratkaisua. Matkustelua rakastava pari päätti ottaa uuden elämäntilanteen haltuun pienen "haasteen" muodossa.

Pariskunta halusi kodin, johon on aina ihana palata. Kodin, joka on hieman erilainen. Sellaisen he päättivät pystyttää Charlien isän omistamalle tontille. 

- Vaihtoehtoina olivat kontti ja asuntoauto, mutta lopulta päädyimme sitten hankkimaan kaksikerroksisen bussin, pari kertoo Bored Pandan haastattelussa.

Seuraavan vuoden ajan pariskunta teki ahkerasti töitä unelmansa toteuttamiseksi. Lähimpien ihmisten avulla he saivat itselleen unelmiensa kodin. 

Bussin ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, vessa, työtila sekä olohuone, joka toimittaa myös vierashuoneen virkaa. Toisessa kerroksessa sen sijaan on makuuhuone, kylpyamme sekä vaatekomero.

Kaksikko jakaa kodistaan kuvia myös omalla Instagram-tilillään. Muutamia ihania otoksia tästä erikoisesta kodista pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Jos otat osaa yhteen sisustustrendiin, olkoon se tämä kuosi

Lue myös: Tuo vuoden 2021 sisustustrendit keittiöösi - katso kolme tärppiä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat