Kuva: AOP

Mitä jos klassisilla Disney-hahmoilla olisi kännykät käytössään? Katso hauskat kuvat

18.02.2021 21:15 - Iiro Myllymäki

Taiteilijan kuvissa tutut hahmot näyttäytyvät uudessa valossa.

Tutut Disney-hahmot toimivat innoittajina taiteilijoille ympäri maailman. Disney-prinsessoista on esimerkiksi luotu piirroksissa äitejä ja ulkomuodoltaan modernimpia versioita. Nyt Bored Panda -sivusto on nostanut esiin taiteilijan, joka on tuonut modernin teknologian klassisten Disney-hahmojen käyttöön.

One Fairy Fail -nimellä Instagramissa toimiva taiteilija asettaa kuvissaan Disney-hahmoja tilanteisiin, joissa niitä ei alkuperäisissä elokuvissa todellakaan nähdä. Monissa hänen luomissaan kuvissa pohditaan, mitä hahmot tekisivät, jos niillä olisi kännykät käytössään.

- Rakastan humorististen kohtausten luomista. Mitä enemmän ne ovat inspiroituneita tosielämästä ja pystyn samastumaan niihin, sitä hauskemmilta ne minusta vaikuttavat, taiteilija sanoo Bored Pandalle.

Taiteilija kertoo aloittaneensa kyseisten kuvien julkaisun vastapainona toiselle, melankolisempaa taidetta sisällään pitävälle Instagram-tililleen.

- Kun pandemia alkoi ja karanteeneista tuli toistuvia asioita, koin, että minun tulisi painottaa keveämpää ja humoristisempaa puolta itsessäni, taiteilija perustelee.

Lue myös: Ilona meikkaa itseään elokuvahahmoiksi ja Disney-prinsessoiksi - ja ansaitsee sillä elantonsa

Lue myös: Samuel lisää Disney-hahmoja kuviinsa - lopputulos on humoristinen ja hurmaava

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat