Kuva: Shutterstock

Stressiherkimmät horoskooppimerkit listattiin – katso, oletko taipuvainen asioiden ylianalysointiin

13.03.2021 16:15 - Emmi Moilanen

Vaikka esimerkiksi vesimies on taipuvainen murehtimiseen, hän osaa myös hallita stressiään hyvin.

Stressi ei ole aina pelkästään huono asia, vaan se voi kohtuullisessa määrin ajaa meitä myös parempiin suorituksiin. Toiset kokevat henkisen kuormituksen voimakkaampana kuin toiset – tämä käy ilmi myös Your Tango -sivuston tekemästä artikkelista, jossa paljastettiin stressiherkimmät horoskooppimerkit.

Voit katsoa alta, löydätkö oman tähtimerkkisi listauksesta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksonen on sisimmässään levoton sielu, jonka ajatukset laukkaavat jatkuvasti. Olipa kyse sitten tärkeistä tai vähäpätöisimmistä seikoista, merkin edustajien nopea ajatuksenkulku ajautuu usein ylianalysointiin ja jossitteluun.

Tämä ei kuitenkaan ole aina huono piirre, sillä kaksonen tietää stressiherkän piirteensä ansiosta aina tarkalleen myös sen, mihin toimeen ryhtyy seuraavaksi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pikkutarkka neitsyt tavoittelee täydellisyyttä viimeiseen saakka. Hän ei ole koskaan täysin tyytyväinen työnsä tulokseen, joka puolestaan johtaa ylianalysointiin ja stressitasojen kasvuun.

Neitsyt miettii jälkeen päin tarkasti tekemiään valintojaan – olivatko ne oikeita vai olisiko sittenkin kenties pitänyt tehdä jotain toisin? Analyyttisen luonteensa ansiosta merkin edustajat kuitenkin oppivat kokemastaan todella paljon ja tietävät kuinka toimia seuraavalla kerralla vielä paremmin.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris on innostuessaan äärimmäisen motivoitunut ja kunnianhimoinen. Kurinalaisen luonteensa ansiosta kauris miettii jo etukäteen, millä tavalla välttäisi mahdolliset virheet ja pienet mokat työssään sekä harrastuksissaan.

Tämä altistaa kauriin stressille sekä laukkaaville ajatuksille, jotka eivät tunnu jättävän hetkeksikään rauhaan. Toisaalta merkin edustajat ymmärtävät myös rentoutumisen merkityksen, sillä riittävä lepo on avain asemassa onnistuneeseen suoritukseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehet ovat loogisen ajattelun mestareita. Tämä tarkoittaakin sitä, että merkit edustajat seuraavat hyvin usein järkeään eivätkä sydäntään. Asioiden loputon järkeily tekeekin vesimiehistä tähtimerkistön pahimmista ylianalysoijista.

Muiden huolehtimiseen taipuvaisten tulisi kuitenkin ottaa oppia tasapainoisesta vesimiehestä, sillä nopeasti laukkaavista ajatuksistaan sekä tarkoista suunnitelmistaan huolimatta merkin edustajat hallitsevat stressiä erinomaisesti.

Lue myös: Milloin stressi on vaarassa muuttua ahdistuneisuudeksi? Tunnista vakavat hälytysmerkit

Lue myös: Lievitä stressiä tehokkaasti ja lisää treenitehoja - 5 syytä, miksi venyttely todellakin kannattaa

Lue myös: Kukoistava rakkauselämä, muutoksen tuulia ja suuria tunteita - katso Voice.fi:n kuukauden horoskooppi!

Juttu on julkaistu alun perin 21.4.2019.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat