Kuva: Shutterstock

Viisikymppinen Lonni saa kritiikkiä tyylistään: 'Olet liian vanha pukeutumaan näin'

24.04.2021 13:15 - Reija Saarinen

Lonni Pike rakastaa on ihana esimerkki siitä, että ikä on vain numero, eikä se määrittele meitä mitenkään.

Lonni Pike on viisikymppinen sosiaalisen median vaikuttaja. Hänellä on TikTokissa yli 375 000 seuraajaa, joille hän jakaa tarinoita elämästään. Hän myös pitää blogia, joka kantaa nimeä Gray hair and tattoos eli harmaat hiukset ja tatuointeja. 

Pike on näyttävä nainen, joka pukeutuu värikkäästi ja jonka ihoa koristavat lukuisat tatuoinnit.  Hän on saanut tyylistään usein myös ikävää palautetta. Yksi kommentoijista muun muassa kommentoi Piken vaatevalintoja toteamalla, että tämä on liian vanha pukeutumaan kuin teini-ikäinen. 

Pike ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi, vaan pukeutui Hello Kitty -maihareihin, Leviksen farkkuihin sekä vihreään t-paitaan ja kertoi mielipiteensä kommentista. 

"En yleensä vastaa näihin kommentteihin, sillä minua ei kiinnosta, mitä muut minusta ajattelevat. Ikävä kyllä jotkut saattavat tällaisten kommentien takia pukeutua vaatteisiin, joihin eivät haluaisi pukeutua", Pike kertoo TikTok videolla ja jatkaa

"Pukeudu juuri niin kuin itse haluat. Ilmaise itseäsi vaatteilla, vaikka jotkut olisivatkin sitä mieltä, että pukeudut kuin teini. Itse otan sen vain kohteliasuutena."

Piken vastaus on saanut somessa innostuneen vastaanoton. 

"Haluan olla kuin hän."

"Aivan ihana tyyppi."

"Juuri näin. Viisaita sanoja."

Kommentin pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta. Jos julkaisu ei näy, löydät sen myös täältä

Muutamia kuvia Piken tyylistä näet alta.

Lue myös: Kuinka teinityttöjen muoti on muuttunut sadassa vuodessa? Katso paljon puhuva video

Lähde: Bored Panda

Juttu julkaistu ensimmäisen kerran 7.1.2021.

Kilpailut

Uusimmat