Kuva: VR Group

VR tuo myyntiin lipun, jolla voi matkustaa rajattomasti - muistuttaa monelle tuttua Interrail-lippua

19.05.2021 12:45 - Roy Kokkonen

Uudella lomalipulla voi matkustaa rajattomasti lähi- ja kaukoliikenteessä tietyn ajan sisällä.

VR tuo kesällä myyntiin lipun, jolla voi matkustaa lähi- ja kaukojunissa rajattomasti viiden, seitsemän tai yhdeksän päivän ajan.

Uusi lipputyyppi on nimeltään lomalippu. Se muistuttaa monelle matkailijalle tuttua Interrail-lippua, jolla voi matkustaa rajattomasti Euroopan junaliikenteessä. 

Matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola kertoo tiedotteessa, että VR on saanut paljon toiveita spontaanin matkustelun mahdollistavasta lipusta.

– Lomalipun voi ostaa, vaikka ei edes tietäisi, minne aikoo matkustaa. Matkan voi aloittaa silloin kun itse haluaa ja varata junamatkan sinne, missä aurinko paistaa. Uskon, että lomalippu ei jää vain tämän kesän kokeiluksi, Simola sanoo.

Lomalippu tulee myyntiin 19. toukokuuta ja se on myynnissä 8. elokuuta saakka. Sillä voi matkustaa kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Lipun hinta määräytyy sen keston mukaan. Halvimmillaan lipun saa viideksi päiväksi 119 eurolla. Seitsemän päivän lippu maksaa 139 euroa ja yhdeksän päivän lippu 159 euroa. Lapset, opiskelijat, asevelvolliset ja lapset saavat lipun alennettuun hintaan.

Lue myös: Pyöräilijän käytös junassa tyrmistytti kanssamatkustajan - 'Neljän penkin idiootti'

Lue myös: Pariskunnan uhkarohkea Instagram-kuva sai aikaan someryöpyn: "Älkää leikkikö hengellänne"

Kilpailut

Uusimmat