Kuva: Shutterstock

Pohjoismaiden ensimmäinen tekoälyradio aloitti toimintansa - kuuntele ensimmäiset sanat

29.11.2023 12:18 - Reija Saarinen

Bauer Media lanseerasi Pohjoismaiden ensimmäisen tekoälyradion.

Bauer Media astuu vallankumouksellisen askeleen eteenpäin radiomaailmassa lanseeratessaan Pohjoismaiden ensimmäisen radiokanavan, jonka sisältö on täysin tekoälyn avulla tuotettua.

Kyseessä on innovaatio, joka yhdistää teknologian ja viihteen. Tekoälyradio aloittaa toimintansa AImon nimipäivänä keskiviikkona 29. marraskuuta 2023 nettiradiona. 

- Olemme innoissamme ja ylpeitä tuodessamme markkinoille Pohjoismaiden ensimmäisen Tekoälyradion. Tämä on mielenkiintoinen virstanpylväs radiomaailmassa ja osoitus sitoutumisestamme tuoda uutta ja innovatiivista sisältöä kuulijoillemme myös jatkossa, kertoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen. 

Lanseerauksen ensimmäisessä vaiheessa Tekoälyradio sisältää tekoälyn avustuksella tuotetut äänituotannot, valtakunnallisesti merkittävät tekoälyn tuottamat liikennetiedotteet, valtakunnallisesti tekoälyn tuottamat huonon kelin varoitukset sekä Voice.fi:n tuottamia ja tekoälyn lukemia viihdeuutisia. 

Tekoälyradioon aiotaan tuoda uusia ominaisuuksia jatkuvasti. Myös mainostajat tullaan muistamaan innovatiivisten audiomainosratkaisuiden avulla. 

- Tämä lanseeraus edustaa Bauer Median sitoutumista innovaatioon ja uusimman teknologian hyödyntämiseen radioliiketoiminnan kehittämisessä. Tulemme jatkamaan kehitystyötä aktiivisesti myös lanseerauksen jälkeen tarjotaksemme kuulijoille entistä henkilökohtaisempia ja räätälöidympiä kokemuksia radiomaailmassa, kertoo projektista vastaava Innovaatiojohtaja Sini Kervinen

Kuuntele kanavan ensimmäiset sanat alta:

Lisätietoja ja päivityksiä Bauer Median tekoälypohjaisesta radiokanavasta on saatavilla osoitteessa: https://radioplay.fi/tekoalyradio

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Radio Nova palvelee autoilijoita uudella tavalla - 'Liikenne on tärkeä osa radiokanavaamme'

Kilpailut

Uusimmat