Kuva: Shutterstock

Kevään 2024 pääsiäishoroskooppi - katso, miltä tuleva pääsiäinen tulee näyttämään

28.03.2024 08:15 - Jasmin Mikkilä

Rentoa yhdessäoloa, rakkautta vai upeita juhlia?

Tuleva pääsiäinen antaa joillekin horoskoopeille mahdollisuudet rakkauden löytämiseen, kun taas osa merkeistä tarvitsee enemmän lepoa sekä ystävien kanssa yhdessäoloa.

Oinas 21.3–20.4.

Vaikka luonteesi saattaa toisinaan olla kärsimätön, on etenkin nyt tärkeää muistaa, että hyvää kannattaa aina odottaa. Alkuvuosi on saattanut olla oinaille vähän tylsää, yksinäistä aikaa. Pääsiäisenä kuitenkin saatat yllättyä, kuinka intohimoisiin kohtaamisiin saatat törmätä. Ehkä löydät uusia ihmisiä elämääsi tai jopa elämäsi rakkauden. Silmät kannattaa siis pitää auki, eikä ympäristöä voi koskaan tarkkailla liikaa. 

Härkä 21.4.–21.5.

Pääsiäisestä saattaa tulla tavallista yksinäisempi, mutta siitä ei kannata huolestua. Tärkeintä pääsiäisenä on keskittyä hyvään ruokaan ja perheen kanssa yhdessäoloon. On myös tärkeää nauttia arjen pienimmistäkin asioista, vaikka et ehkä olisikaan juhlimassa ystäviesi kanssa. Sinkkuhärkien kannattaa pääsiäisenä keskittyä mahdollisten deittisovellusten käyttöön, koska myös sitä kautta härät voivat saada uutta puhtia sekä intoa arjen keskelle.

Kaksonen 22.5.–21.6. 

Rauhaton ja levoton energiasi tulee näkymään sinussa tänä pääsiäisenä. Sinulla saattaa olla monia suunnitelmia pääsiäiselle, mutta et oikein tiedä, mitä tehdä. Olisiko nyt oikea aika lähteä juhlimaan rattoisasti ystävien kanssa, käpertyä sohvalle katsomaan elokuvia tai lähteä mökkeilemään perheesi kanssa? Tärkeintä on kuitenkin kuunnella intuitiotasi, eikä kannata antaa muiden ihmisten vaikuttaa päätöksiisi.

Rapu 22.6.–22.7.

Pääsiäisenä ravuille on tärkeää irrottautua arjen tuomasta stressistä lähtemällä vaikka pienimuotoiselle lomalle. Pääsiäinen tulee olemaan kaikinpuolin rentouttava, mutta samaan aikaan myös ystävien kanssa riittää paljon tekemistä. Etenevä kevät antaa ravuille entistä enemmän säteilevää energiaa. Nyt on siis aika unohtaa arjen kiireet sekä stressi. Pääsiäisenä on myös täydellinen hetki heittäytyä täysillä tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Leijona 23.7.–23.8.

Pääsiäisenä leijonilla on oiva hetki juhlia ja keikkua parrasvaloissa. Tulet varmasti olemaan juhlien keskipiste, ja luvassa on paljon uusia kohtaamisia uusien yllättävien ihmisten kanssa. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei juhlimisesi lähde ihan käsistä. Tämä voi kostautua pääsiäisen jälkeen väsymyksenä ja ahdistuksena, jonka vuoksi on hyvä muistaa omat rajansa. Pääsiäisenä kannattaa myös välttää mahdollisia turhia konflikteja. 

Neitsyt 24.8.–22.9.

Vaikka neitsyet rakastavat olla perillä aikatauluista ja tarkoista suunnitelmista, kannattaa kuitenkin tänä pääsiäisenä luopua liiallisesta suunnittelusta. Järjestelmällisyytesi voi toisinaan ärsyttää muita, jonka vuoksi nyt kannattaa vain heittäytyä spontaanisti uusiin tilanteisiin. Tämä voi tuoda neitsyille paljon uusia, ihania asioita elämään. Ehkä tämän myötä ymmärrät, ettei aina liiallinen asioiden suunnitteleminen ole tarpeen. 

Vaaka 23.9.–23.10.

Vaaoilla pääsiäinen saattaa mennä levätessä ja akkuja lataillessa. Vaikka vaa'at ovat säteileviä, sosiaalisia perhosia, on kuitenkin nyt hyvä hetki kerätä vähän voimia. Arki on voinut olla todella hektistä, jonka vuoksi pääsiäisenä kannattaa käpertyä kumppanin kainaloon. Sinkkuvaakojen kannattaa vaihtoehtoisesti viettää rentoa iltaa hyvän ruoan ja tiiviin ystäväporukan seurassa. 

Skorpioni 24.10.–22.11.

Kevät on antanut sinulle uutta, valovoimaista energiaa, ja se tulee näkymään sinussa pääsiäisenä. Talvella mieliala on saattanut olla maassa, mutta nyt siihen tulee iso muutos. Vietät laatuaikaa ystäviesi tai mahdollisen kumppanin kanssa, eikä naurulta tänä pääsiäisenä vältytä. Kannattaa muistaa kuitenkin pitää varansa, sillä joku ihminen ympärilläsi saattaa levittää huonoa, negatiivista energiaa. Tämä kannattaa kuitenkin sivuuttaa kokonaan, jotta oma positiivinen energiasi säilyisi läpi pääsiäisen. 

Jousimies 23.11.–21.12.

Tänä pääsiäisenä tulet kokemaan jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Sinussa virtaa uusia ideoita, jotka saavat myös muutkin ihmiset innostumaan. Älä siis missään nimessä pidättele valovoimaisia ideoitasi itselläsi, vaan anna luovuutesi kukkia. Ehkä tänä pääsiäisenä energiasi puree myös romanttisessa mielessä muihin ihmisiin. 

Kauris 22.12.–20.1.

Kauriilla on pääsiäisenä kevättä ilmassa - sekä myös rakkautta. Nyt on täydellinen hetki viettää kumppanin kanssa laatuaikaa ja käydä upeilla treffeillä. Myös sinkkukauriit ovat pääsiäisenä todella vetovoimaisia, joten olisiko nyt oikea hetki pyytää ihastusta ulos? Romantiikkaa tältä merkiltä ei siis varmastikaan tänä pääsiäisenä puutu. 

Vesimies 21.1.–18.2.

Pue parasta päälle ja lähde ulos ystäviesi kanssa. Arki on voinut olla ajoittain todella kiireistä, jolloin ystäville ei ole välttämättä ollut tarpeeksi aikaa. Pääsiäisenä kannattaa ottaa kaikki irti mahdollisista vapaista, jos sellaisia on. Kaikki murheet kannattaa myös nyt jättää taka-alalle, jotta pääsiäisestäsi tulee ikimuistoinen. Myös omaan intuitioon on syytä luottaa, tai muuten voit ajautua pääsiäisenä huonoihin tilanteisiin. 

Kalat 19.2.–20.3.

Kalojen kannattaa olla varuillaan, etteivät he sairastu pääsiäisenä kovan stressin myötä. Sinua koitetaan vetää joka paikkaan, mutta kannattaa varoa rasittamasta itseäsi liikaa. On siis tärkeää muistaa levätä, mutta ei ole myöskään hyvä jäädä vellomaan yksinäisyyteen. Kalojen kannattaa siis pitää pääsiäisenä kiinni hyvästä tasapainosta, ettei liika rasittuminen tee oloasi väsyneeksi ja uupuneeksi.

Lue myös: Mikä on henkinen horoskooppisi? Tee hauska testi ja ylläty!

Lue myös: Jännittäviä seikkailuja, romanttisia kohtaamisia vai pettymyksiä? Katso kesän rakkaushoroskooppisi

Lue myös: Kun 3 horoskooppia päättää jotakin, heidän päätään on mahdoton kääntää - kuuluuko merkkisi itsepäisiin?

Kilpailut

Uusimmat