Kuva: Shutterstock

Suosittu pysäköintisovellus saa toivotun ominaisuuden

15.05.2024 08:15 - Nina Turunen

Suomalaisten suosima EasyPark-pysäköintisovellus muuttuu kevään ja kesän aikana.

Suomen suosituimpiin pysäköintisovelluksiin kuuluva EasyPark muuttaa ulkoasuaan. Päivityksen suurin syy on käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta luotu uusi ja selkeämpi näkymä sekä helppokäyttöisyys.

Ensimmäinen askel on ikonisen rullattavan kiekon uudistuminen, mikä tapahtuu tällä viikolla. Samalla perustoimintojen käyttäminen hieman muuttuu. 

– Olemme päivittäneet sovellusta jatkuvasti pienillä uudistuksilla, mutta tämä on suurin uudistus vuosiin. Perusasiat kuitenkin säilyvät, emmekä keksi kiekkoa uudelleen, EasyParkin maajohtaja Jutta Vatanen kertoo.

Päivityksellä on tarkoitus modernisoida sovelluksen ulkoasua ja parantaa käytettävyyttä entisestään. Mukaan onkin otettu yksi runsaasti toivottu lisä.

– Yksi paljon toivottu ominaisuus on esimerkiksi mahdollisuus aloittaa monta pysäköintiä samanaikaisesti. Jatkossa niin voi tehdä, Vatanen täydentää.

Näin Easypark muuttuu:

1. Sovelluksen värit muuttuvat. Ulkoasusta tulee selkeästi aiempaa vaaleampi. Aiemmat päävärit korvataan valkoisella.

2. EasyParkin ikoninen lila-pinkki kiekko on ulkonäöltään jatkossa ilmavampi ja vaaleampi. Toiminta kuitenkin säilyy ennallaan.

3. Pysäköinti aloitetaan jatkossa näkymästä, jolla vahvistetaan vielä valittu pysäköintialue, pysäköinnin kesto, rekisterinumero, maksutapa ja summa.

4. Jatkossa sovellusta voi käyttää usean auton pysäköintiin samanaikaisesti.

Lue myös: Yhtä pysäköintisääntöä ei joko osata tai sitä rikotaan jatkuvasti tietoisesti - oletko syyllistynyt?

Lue myös: Jos pysäyttää auton hetkeksi bussipysäkille, pitääkö siihen pyrkivää bussia väistää? Asiantuntija vastaa ikuisuuskysymykseen

Lähde: Easypark

Kilpailut

Uusimmat