Duudsonit mukana uudessa Posse-ohjelmassa - luvassa paljon hurjia yllätyksiä

09.09.2014 09:45 - Susanna Karttunen

Duudsonit päästetään vihdoin sekoilemaan livetelevisioon, kun uusi viihdeohjelma Posse alkaa lokakuussa.

Uusi viihdeohjelma Posse starttaa 3. lokakuuta. Talkshown pohjalle rakennettu tv-ohjelma rakentuu piilokamerapiloista, haasteskaboista, sketseistä sekä haastatteluista.

Possea juontavat koomikkokonkarit Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma ja vaaran tunnetta showhun tuovat Duudsoneiden Jarno Laasala, Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jukka Hildén.

Lisää jännitystä ohjelmaan tuo se, että se lähetetään suorana. Livetelevision tekeminen on Duudsoneille uusi asia. Voice kysyikin miehiltä, mitä ajatuksia suoran lähetyksen tekeminen heissä herättää.

- No tällä hetkellä se suoran lähetyksen tekeminen pääasiassa jännittää. Se on jotain sellaista uutta, mitä ei ole aikaisemmin tehnyt ja se tuo sellaisen oman sähkönsä siihen, HP sanoo.

Livetelevisio tuo mukanaan houkuttelevia mahdollisuuksia, kun kukaan ei ole suodattamassa sanomisia tai editoimassa pois kaikkein hulluimpia tempauksia. Jarpilla on jo mielessään jekkuja, joita he voisivat toteuttaa.

- Meillä on iso liuta ideoita. Se tässä hienoa onkin, että kun kyseessä on suora lähetys, ei kukaan kerkiä millään väliin jos päättää repäistä, Jarppi sanoo.

Myös Jukka on hoksannut saman hienon mahdollisuuden.

- On mahtavaa, että meidät päästetään suoraan lähetykseen, eikä ole edes mitään hätäkatkaisunappia. Ihan mikä vain on mahdollista. Kyllä siellä tulee sattumaan ja tapahtumaan. Paljon on ideoita, en viitsi kaikkea paljastaa tässä, jotta tempauksia ei osata estää, Jukka sanoo.

Jarno uskoo liveohjelman teon olevan valtava mahdollisuus. Hänen mukaansa nykypäivänä tv:ssä enää vain suora lähetys pystyy kunnolla kohauttamaan ihmisiä, sillä ihmiset pystyvät elämään siinä mukana.

- Toivon, että tehdään studiossa jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt suorassa lähetyksessä aikaisemmin. Suoran lähetyksen tekeminen on täysin uutta meille. Toivon että tehdään sellaista, joka hämmentää ja kiinnostaa ja herättää jopa vähän paheksuntaa, Jarno tuumii.

 

Uutisoimme aiemmin Duudsonien kummallisesta tempauksesta Helsingin keskustassa. Lue tapauksesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat