Kuva: Martat
Banaani-ananas-avokadosalaatti on raikas jälkiruoka - kokeile reseptiä
Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.
Valmistusohje
1 tlk kookosmaitoa
2 rkl paahdettuja maapähkinöitä hienonnettuna
2 kypsää banaania, kuorittuna ja viipaloituna
1 pieni ananas, kuorittuna ja viipaloituna
2 avokadoa, kuorittuna ja viipaloituna
1 . Kiehauta kookosmaitoa, kunnes se paksunee. Laita kattila jäähtymään.
2 . Paahda maapähkinöitä kuumalla, kuivalla paistinpannulla.Murskaa paahdetut maapähkinät.
3 . Lado banaanit, ananas ja avokado kerroksittain tarjoiluastiaan.
4. Lisää hedelmäsalaatin päälle jäähtyneet maapähkinät ja kookosmaito.
Tarjoile kylmänä