Kuva: Martat

Uunissa paahdetut hunajajuurekset kruunaavat päivällispöydän - katso helppo resepti

07.09.2017 09:15 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

yhteensä noin 1 kg kuutioituja juureksia:
porkkanaa, lanttua, palsternakkaa, juuriselleriä, punajuurta

2 sipulia
2 rkl öljyä
2 rkl hunajaa
2 rkl vettä
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl yrttisuolaa

1. Kuori juurekset. Paloittele ne aikuisen peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi.

2. Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi.

3. Sekoita öljy, hunaja ja vesi kulhossa. Pyöräytä kasvikset seoksessa.

4. Peitä reunallinen uunipannu leivinpaperilla ja levitä juures- ja sipulipalat sen päälle.

5. Paista juureksia 200°C:sen uunin keskitasolla 30–40 minuuttia. Sekoita välillä.

6. Ripottele kypsien juureksien päälle yrttisuolaa.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat