Kuva: Martat

Pyttipannu on koko perheen suosikkiruoka - katso resepti

07.09.2017 10:31 - Martat

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

6 – 7 keitettyä perunaa
1 – 2 sipulia
200 – 300 g makkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
rasvaa
suolaa
1 kananmuna/henk.
(pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia)

1. Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

2. Hienonna sipuli ja kuutioi makkara/liha.

3. Paista sipuli pannulla rasvassa kauniin keltaiseksi.

4. Lisää peruna- ja makkara-/lihakuutiot ja jatka ruskistamista.

5. Mausta varovasti suolalla (ja ripottele pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia).

6. Tarjoa paistettujen kananmunien ja etikkapunajuurten tai -kurkun kanssa.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kilpailut

Uusimmat