Kuva: Martat

Pyttipannu on koko perheen suosikkiruoka - katso resepti

07.09.2017 10:31 - Martat - Luettu 179 kertaa

Iskelmä esittelee Marttojen parhaat reseptit.

Valmistusohje

6 – 7 keitettyä perunaa
1 – 2 sipulia
200 – 300 g makkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
rasvaa
suolaa
1 kananmuna/henk.
(pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia)

1. Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

2. Hienonna sipuli ja kuutioi makkara/liha.

3. Paista sipuli pannulla rasvassa kauniin keltaiseksi.

4. Lisää peruna- ja makkara-/lihakuutiot ja jatka ruskistamista.

5. Mausta varovasti suolalla (ja ripottele pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia).

6. Tarjoa paistettujen kananmunien ja etikkapunajuurten tai -kurkun kanssa.

Yhteistyössä Martat.fi

Vinkki! Marttojen kotitalousasiantuntijat auttavat sinua mielellään. Kysy ja keskustele!

Lisää vinkkejä martat.fi

Kuuntele Iskelmää puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat