Kuva: Shutterstock

Äidin nerokkaalla vinkillä välttää lapsen raivokohtauksen kaupassa - toimii ja säästää rahaa

04.12.2019 14:15 - Milena Raappana

Päivitystä ylistetään Facebookissa parhaimmaksi ikinä ja sitä on jaettu noin 53 000 kertaa.

Joulun aika voi olla raskasta lapsiperheille, kun joulupukin lista alkaa venyä lelutoiveista. 

Washingtonilainen Kristina Watts keksi kuitenkin nerokkaan tavan, jolla vältetään sekä lapsien että vanhempien hermoromahdukset kauppojen leluosastoilla, ja keräsi vinkilleen ylistystä sosiaalisessa mediassa.

- Tietysti haluiaisin, että minulla olisi suloiset, hyväkäytöksiset, epäahneet ja rauhalliset lapset, jotka eivät pyydä mitään... mutta minulla ei ole. Eli... jos lapsesi ovat kuten minun... jotka haluavat kimaltavia upeita asioita Targetista, ruokakaupasta, Office Depotista, huoltoasemilta ja oikeastaan mistä tahansa tähän aikaan vuodesta, tämä on sinulle. Ota kuva. Se on niin yksinkertaista, Watts kirjoittaa Facebook-päivityksessään. 

Hän jatkaa kertomalla, että lapsen tuomaa asiaa voi kehua, jonka jälkeen hänelle kannattaa ehdottaa kuvan ottamista. Otoksen kerrotaan menevän joulupukille, jotta tämä tietää, mitä lapsi toivoo joululahjaksi. 

Watts täsmentää, että temppu toimii myös juhlapyhien jälkeen, jolloin kuvan voi kertoa menevän isoäidille, tädille tai kenelle tahansa tilanteeseen sopivalle henkilölle.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitys on kerännyt jutun kirjoittamishetkellä 31 000 reaktiota ja 53 000 jakoa. Kommenttikentässä muut käyttäjät ylistävät Wattsin kirjoitusta "parhaaksi päivitykseksi ikinä." Moni on tägännyt omia Facebook-ystäviään ja ehdottanut, josko tällä tempulla kauppareissut lasten kanssa sujuisivat hieman mukavammin. 

"Kyllä! Todellakin toimii ja säästää meillä paljon rahaa."

"Aloin juuri tehdä tätä ja se toimii kahdella tasolla. Se saa tyttäreni liikkumaan nopeammin leluosastolta pois ja kun sukulaiset kysyvät, mitä hän toivoo syntymäpäivälahjaksi tai jouluksi, minulla on oikeasti tarkkoja ideoita sen sijaan, että ööööh en tiedä."

"Nerokasta! Kiitos, kun jaoit."

Lue myös: Äidin nerokas valkoinen valhe lapsilleen takaa rauhallisen hetken vanhemmille - kokeilisitko sinä?

Lue myös: Äiti nuolaisi lapsensa jäätelöä eikä tiennyt, mikä häntä odottaisi - "Sain karmaisevan opetuksen"

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat