Kuva: Shutterstock

Herkullinen tonnikalatäyte on maistuva eväs vaikkapa leivän päällä

22.12.2019 18:15 - Karoliina Kotala

Tonnikalatäyte on ruokaisa ja maukas lisuke, joka syntyy pienellä vaivalla.

Jos juusto ja kinkku eivät houkuttele leivän päällisinä, kannattaa kokeiluun ottaa herkullinen tonnikalatäyte. Kyseinen täyte sopii erinomaisesti vaikkapa bageleiden väliin tai uuniperunan täytteeksi, mutta maistuu mainiolta myös ruisleivän päällä. Alla maistua resepti:

Tonnikalatäyte

1 prk kermaviiliä

1 prk tonnikalaa paloina vedessä

1 pieni paprika

½ pieni punasipuli

1 valkosipulinkynsi

2 rkl sitruunamehua

mustapippuria, suolaa ja silputtua tilliä oman maun mukaan

1. Valuta tonnikalasta vesi pois ja hienonna se astiaan.

2. Lisää joukkoon kermaviili.

3. Kuori sipuli ja pilko se pieneksi silpuksi. Tee sama myös paprikalle. Lisää silput tonnikalan sekaan.

4. Kuori valkosipuli ja raasta se edellisten joukkoon.

5. Lisää joukkoon sitruunamehu sekä mausteet. Maistele ja lisää mausteita, kunnes maku on hyvä.

6. Anna tekeytyä jääkaapissa ja nauti!

Lue myös: Superhelppo juustokakku maistuu ihanalta ja onnistuu jokaiselta - kokeile

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat