Kuva: Shutterstock

Neljä ihaninta viime tingan joululahjavinkkiä - läheisesi tuskin pettyy!

23.12.2019 09:45 - Henna Koste

Aineettomat lahjat nostavat suosiota.

Jos olet unohtanut tärkeän ihmisen lahjan tai aikaa ostoksille ei ole kerrassaan ollut aiemmin, ei hätää! On lahjoja, jotka ehdit hankkimaan vielä ennen pääpäivää.

Lahjakortti

Kioskeilla myydään lahjakortteja mitä erilaisimpiin tapahtumiin ja kauppohin. Nappaa mieluinen.

Aikaa tai apua

Hyvä vaihtoehto ja vieläpä ilmainen lahja sinulle. Anna lahjaksi aikaasi tai apuasi: tarjoa ystävälle leffailta tai anna isovanhemmille lahjakortti, jolla lupaat tehdä lumityöt vaikka kolmesti.

Leivo

Jos sinulla on pätkääkään leipomistaitoja, loihdi nopea herkku. Nappaa esimerkiksi suussa sulavan piparijuustokakun resepti, joka syntyy jokaiselta, eikä vaadi liivatteilla temppuilua.

Tee lahjoitus hyvän asian puolesta

Tuttavasi luultavasti arvostaa, jos teet lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. Mikä olisi hänelle tärkeä asia? Voit  esimerkiksi ostaa läheisellesi palan ikimetsää, jolloin lahjoitus käytetään uusien suojelualueiden ostamiseen. Voit antaa myös joululahjaksi lapselle paremmat lähtökohdat elämään. Lahjoita ystäväsi puolesta esimerkiksi SOS Lapsikylälle, joka turvaa kotimaan lasten hyvinvointia. Animalian kautta voit tehdä lahjoituksen eläinten hyväksi. Voit tehdä lahjoituksen esimerkiksi turkiseläinten parempien olojen puolesta tai tukea maatalouden tuotantoeläinten oikeuksia ja hyvinvointia edistävää työtä. 

Lue myös: MTV: Jyväskyläläisen päiväkodin lapset saivat jouluyllätyksen, joka ei varmasti unohdu - katso video

Lue myös: Loihdi persoonalliset joululahjapaketit jopa ilmaiseksi – 7 vinkkiä ekologiseen paketointiin

Kilpailut

Uusimmat