Kuva: Shutterstock

Äitienpäivä on nurkan takana - kuusi ihanaa lahjaideaa, jotka eivät mene metsään

03.05.2020 10:15 - Henna Koste

Onnistuneen lahjan voi hankkia poistumatta edes kotoa.

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 10. toukokuuta. Moni muistaa äitiä aamiaisella tai yhteisellä ajalla, mutta tänä vuonna ei siihen ei välttämättä ole mahdollisuutta. Onneksi äitiä voi muistaa poikkeuksellisena aikana myös muilla tavoin. Pitkä puhelu toimii aina, mutta sen lisäksi tärkeälle ihmiselle voi antaa hyvänmielen lahjan, joka ei kuormita myöskään luontoa. 

Voice.fi listasi kuusi ihanaa lahjaideaa. 

Lahja, joka mahtuu myös kirjekuoreen. Valkosuklaa sisältää pakastekuivattua vadelmaa ja poksahtelevia karkkeja. Tony’sin tavoitteena on lopettaa orjuus suklaateollisuudessa. 3,85 e, Tony’s Chocolonely/Keskon kaupat. 

(kuva: Valmistaja)

Käsintehty taidelaatta vie mukanaan tärkeän viestin. 22 e, Relove. 

(kuva: Valmistaja)

Ylellisyyttä ja hyviä arvoja. Suomessa valmistettu vegaaninen hoitosalva on monitoimituote: se toimii kynsinauhoille, huuliin, kasvoille tai vaikka jalkoihin. Se on pakattu Sulapacin biohajoavaan pakkaukseen. 24,80 e, Murumuru. 

(kuva: Valmistaja)

Tue paikallista pienyrittäjää. Osta äidille lahjakortti jo valmiiksi lähellä sijaitsevaan kauneushoitolaan, ravintolaan tai vaikka autopesulaan. 

Äänikirjapalvelun lahjakortti on tätä päivää, ja tämän lahjan voi toimittaa perille liikahtamatta kotoa. 

Suunnittele teille ihanaa yhteistä tekemistä heti, kun siihen on mahdollisuus. Voitte suunnata hotelliin tai pitää vaikka leffaillan. 

Lue myös: Äidin ja aikuisen tyttären yhteiskuva nousi hitiksi - katso!

Kilpailut

Uusimmat