Kuva: Shutterstock

Kolme ihanaa ja helppoa koristeluideaa kesän juhliin, joilla hurmaat kutsuvieraat

27.06.2020 20:15 - Henna Koste

Näyttävät koristelut eivät vaadi välttämättä paksua lompakkoa.

Tänä kesänä juhlia vietetään etenkin ulkona. Se ei kuitenkaan latista tunnelmaa, päinvastoin. Kaunis kesäpäivä ja vaikkapa takapiha tai terassi antavat kauniin miljöön tärkeälle tilaisuudelle. Yllätä vieraat ihanilla koristeilla ja kattauksilla. Nämä kolme ideaa, eivät maksa maltaita, mutta saavat taatusti hymyn juhlaväen huulille.

Ilmapalloviiri

Tee ilmapalloista kaunis viiri. Voit valita pallot juuri sisustukseen tai juhlateemaan sopivasti. Sido pallot nauhaan noin 20 sentin etäisyydelle toisistaan. Jos haluat viedä palloviirin toiselle tasolle, sido pallojen väleihin pieniä kukkanippuja.

Simppeli kukkaseinä

Kaunis kukkaseinä syntyy, kun teippaat leikkokukkia seinälle pirteän värisillä paperiteipeillä. Jotta kukat ovat kauneimmillaan juhlapäivänä, tee valmistelut vasta ennen h-hetkeä.

Oma paikka

Kata jokaisen vieraan paikalle myös nimilappu. Vaihtoehtoja on loputtomiin. Se voi olla vesiväreillä maalattu kortti, jossa on juhlavieraan ensimmäinen kirjain. Tämä varmasti ilahduttaa monia ja on myös mukava muisto illasta. Voit myös sitoa nimilapun pienen kukkanipun tai vaikka eukalyptuksen oksien ympärille. Jos juhlissa on luonto- tai meriteema, mikset kaivertaisi juhlavieraiden nimiä pienelle kaarnapalalle.

Lue myös: Jääpalaniksi sekoitti somen - katso miten täytät jääpalamuotin nopeasti ja sotkematta

Kilpailut

Uusimmat