Matkustajakoneen lentäjä mokasi lennolla - vain harva on näin ajattelematon

15.12.2014 14:46 - Karoliina Kotala

Matkustajalennoilla henkilökunnan tärkein tehtävä on turvata matkustajien mukavuus ja turvallisuus. Eräs lentäjä ei näin tehnyt, sillä lennosta muodostui varsinainen farssi.

Meksikolaisen lentoyhtiön lentäjä on noussut otsikoihin, kun julkisuuteen vuoti hyvin arveluttavia valokuvia. Kapteeni oli nimittäin päästänyt lennollaan heti nousun jälkeen ohjaamoon meksikolaisnäyttelijättären sekä tämän ystävän, jotka kapteeni oli jopa päästänyt lentämään konetta useiden kilometrien korkeudessa. Mediassa leviävissä kuvissa laulaja Esmeralda Ugalde sekä tämän ystävätär istuvatkin vuorotellen lentäjän paikalla, kädet ohjaimissa.

Tapaus aiheutti melkoisen kohun sen jälkeen, kun Ugalde julkaisi lentokuvansa Twitterissä. Lentoyhtö, jolle kapteeni työskenteli kertoo olevansa järkyttynyt näkemästään.

- Emme voi sallia pilottimme tehdä tällaista virhettä, se vain ei sovi. Vaikka autopilotti olisikin ollut päällä, tällainen käytös on kiellettyä. Ohjaamoon ei saa päästää muita ihmisiä, olivatpa he kuinka isoja tähtiä hyvänsä.

Tarina ei kuitenkaan kerro, saiko lentäjä pitää työnsä vai onko hänet vapautettu kapteenin tehtävistä.

Katso kuvat täältä.

Lähde: Bro Bible


Matkustaminen kannattaa monessa mielessä - lue täältä parhaimmat syyt lähteä reissuun.

Kilpailut

Uusimmat