Kuva: Fotolia

Tee pitkästä lomalennosta helposti siedettävä - 5 vinkkiä

05.06.2017 22:15 - Senja Rapila

Pitkät lomalennot voivat olla hyvin raskaita, mikäli ei keksi itselleen mitään tekemistä. Sen vuoksi kannattaakin etukäteen miettiä, miten haluaa aikansa lentokoneessa kuluttaa.

Voit lukea Reddit-käyttäjien parhaimpia vinkkejä alapuolelta.

1. Ota nokoset

Jo ennen lomamatkalle tee päätös siitä, aiotko nukkua lennon aikana. Mikäli aiot yrittää nukkua, kannattaa lennolle varustautua niskatyynyllä, hyvillä korvatulpilla ja unimaskilla. 

2. Osta äänieristetyt kuulokkeet

Mikä olisikaan parempi keksintö? Jotkut kuulokkeet ovat niin huonoja, että niistä kuuluu kaikki puhe ja humina läpi. Jos onnistut siis saamaan erityisen meluisan paikan lentokoneesta, jossa lentokoneen moottorit humisevat erityisen paljon, voi elokuvien katselu tai musiikin kuuntelu olla vaikeaa. Investoi siis ennen reissuasi äänieristettyihin kuulokkeisiin.

(kuva: Fotolia)

3. Lataa sarjoja tai elokuvia Netflixissä

Nykyisin Netflixissä on ominaisuus, että tiettyjä elokuvia ja sarjoja on mahdollista ladata offline-käyttöön, eli niitä voi katsoa myöhemmin ilman internet-yhteyttä. Jos siis lennät vanhemmalla lentokoneella, missä ei ole elokuvapalveluita, voit katsoa koko lennon ajan omaa lempisarjaasi!

4. Lue kirjaa

Välillä pitkän lennon aikana ehtii kyllästymään myös puhelimen, tabletin tai läppärin näyttöön, joten jotain muutakin tekemistä on hyvä pakata mukaan. Tässä tilanteessa paperinen, perinteinen kirja tai e-kirja on hyvä vaihtoehto. Tai jos et ole kirjaihmisiä, voit ottaa suosikkilehtesi mukaan. Kaikki käyvät!

(kuva: Fotolia)

5. Tee töitä

Jos sinulla on töitä jotka ovat rästissä, hoituu niiden tekeminen pitkän lomalennon aikana. Mikäli et pysty keskittymään puolta tuntia tai tuntia pidempään työntekoon, voit vaihdella lennon aikana. Katso ensin yksi jakso lempisarjaasi ja sen jälkeen tee hetki töitä. Lennon voi hyödyntää myös näin!

Olemme myös kertoneet aiemmin siitä, millaisia lentokoneruokia kannattaa tai ei kannata syödä. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Asiat, jotka ovat vanhempiensa kanssa matkustaneille tuttuja - nyt saa nauraa

Lue myös: Tee lomamatkastasi mahdollisimman onnistunut - 8 täsmävinkkiä

Lue myös: Kesän paras lomakohde sinulle? Suositukset eri horoskooppimerkeille

Kilpailut

Uusimmat