Kuva: Fotolia

Kauniit, houkuttelevan pehmeät huulet syntyvät helposti ammattilaisten vinkeillä

09.10.2016 08:15 - Karoliina Kotala

Kauniit, hyvin hoidetut huulet näyttävät ja tuntuvat hyviltä, puhumattakaan siitä, kuinka paljon paremmalta huulipunat näyttävät terveissä huulissa. Onneksi kauniit huulet on mahdollista saada helpolla hoidolla.

Kauneusasiantuntija Henna Heikkinen helsinkiläisestä Ihonhoitobaarista kertoo riittävän veden juonnin olevan erittäin tärkeää huulille. 

- Huulistaa huomaa nopeasti nestehukan, sillä ne muuttuvat kuiviksi ja rohtuneiksi. Myös huulten nuoleminen kuivattaa huulia, joten sitä kannattaa välttää, Heikkinen kertoo. 

Lisäksi huulten hyvinvoinnille on tärkeää huolellinen kosteutus. Suosi vitamiinipitoisia, luonnollisia kasviöljyjä sisältäviä tuotteita. Esimerkiksi tuotteet, joissa on vitamiinirikasta Shea-voita, kaakaovoidetta tai vaikkapa auringonkukkaöljyä ovat hyviä ja hoitavia. 

- Huulet olisi hyvä suojata myös ympäristön haitoilta, kuten pakkaselta ja auringolta. Katso siis, että huulirasvasi sisältää aurinkosuojavoiteen keväällä ja kesällä. Suosittelisin myös suosimaan hajusteettomia tuotteita, Heikkinen opastaa.

Lue myös: Kuivat huulet hetkessä pehmeiksi - katso miten onnistut

Kilpailut

Uusimmat