Kuva: Fotolia

Haluatko kasvoillesi kauniin hehkun? Kokeile uutta meikkitrendiä

18.03.2017 11:15 - Karoliina Kotala

Monella naisella on tapana jumittua omiin meikkirutiineihinsa ja ennen kaikkea meikkisävyihinsä. Nyt on kuitenkin aika kokeilla jotain uutta.

Kevään ja kesän ehdottomasti tyylikkäimmät meikkisävyt ovat punainen ja pinkki. Kaikista toimivin combo syntyy etenkin näiden kahden värin yhteiskäytöstä. Jos aiemmin punaiset ja huulet ja roosan sävyiset kynnet riitelivät keskenään, ei siitä tarvitse enää murehtia, sillä nyt väriduo on mitä trendikkäin.

Jos omat meikkisävysi ovat kuitenkin maanläheisempiä etkä arjessa juurikaan käytä värikkäitä punaisen tai roosan sävyjä, voit silti tuoda kasvosi uutta hehkua punertavan sävyjen avulla. Yksi kauden ajankohtainen trendi on käyttää punaista luomilla, mutta senkin voi tehdä hienovaraisen tyylikkäästi. Kokeile esimerkiksi haalean hempeää poskipunaa sormella luomelle taputeltuna siten, että väriä on vain aavistus. Punaisen sävyä luomilla ei tarvitse turhaan arastella. Lisää kaveriksi verenpunaiset kynnet. Vaaleanpunainen ja punainen imartelevat myös lähes jokaista ihonsävyä, joten ne myös tuovat hehkua kasvoillesi.

Muista kuitenkin välttää muita rohkeita värejä samaan aikaan punaisen ja roosan sävyjen kanssa. Kyseiset kaksi väriä ovat harmoninen yhdistelmä, koska ne ovat samasta värimaailmasta. Valitse myös asuksesi neutraalit vaatteet, jos leikittelet punaisen sävyillä. Huomio saa olla ennen kaikkea kasvoilla, ei asussa.

(kuva: Fotolia)

Lue myös: 3 ammattilaisten niksiä, joilla onnistut täydellisten kulmakarvojen meikkaamisessa

Kilpailut

Uusimmat