Kuva: Fotolia

Kauneusniksit, jotka toimivat: 5 tehokasta keinoa peittää krapulan merkit kasvoilta

21.12.2017 10:45 - Karoliina Kotala

Joulun aikaan kuuluu monenlaista juhlaa ja toisinaan merkit voivat näkyä myös kasvoissa.

Vaikka pikkujoulukausi alkaakin olla jo takana, kuuluu monella joulun pyhiin ja vuoden vaihtumiseen alkoholia, valvomista ja huonoja ruokavalintoja. Huonot elintavat ja krapula alkavatkin nopeasti näkyä kasvoissa, mutta ammattilaisten vinkeillä ilmeen voi saada raikkaaksi yllättävänkin helposti.

Ihon- ja kauneudenhoitoon erikoistunut Jocelyn Petroni listasi tehokkaimmat niksit, joilla jokainen voi saada aamulla ilmeen raikkaaksi ja krapulattomaksi, vaikka edellinen ilta olisikin kulunut juhlien merkeissä.

Pese kasvot illalla

Vaikka juhlista kotiin tullessa tuntuukin, että meikkien pesu saa jäädä, kannattaa se ehdottomasti ottaa asiaksi. Parasta olisi pestä kasvot kahteen kertaan: ensimmäinen pesu poistaa enimmän meikin, toinen kierros puhdistaa huolellisemmin ihon. Jos itse pesu tuntuu mahdottomalta ajatukselta, pidä kylpyhuoneessa aina kasvopyyhkeitä, joilla saat vaivattomammin meikit pois kasvoilta.

Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Alkoholi kuivattaa ihoa ja saa sen helposti näyttämään harmaalta ja kuivalta. Laita siis yöksi erityisen kosteuttava rasva tai jo ennen illan juhlia kosteuta kasvot tehokkaalla naamiolla.

Luo kasvoille hehkua

Jos aamulla peilistä katsovat väsyneet kasvot, löytyy apu kosteuttavista öljytipoista. Lisää neljä tippaa kasvoöljyä suoraan pestyille kasvoille, kosteusvoiteen joukkoon tai meikkivoiteen sekaan. Öljy kosteuttaa ihoa ja tuo sille uutta hehkua ja saa ihon näyttämään heti raikkaammalta.

Valitse viileä naamio

Laita juhlailtana jääkaappiin kasvoille tarkoitettu maskimallinen naamio ja laita se kasvoille seuraavana aamuna. Anna naamion vaikuttaa 20 minuuttia ja huomaat eron ihossa.

Satsaa silmiin

Valitettavan usein silmät paljastavat parhaiten krapulaisen olon. Silmien turvotuksen ehkäisemiseksi pidä aina jääkaapissa aloe vera -geeliä tai -voidetta. Levitä voide koko kasvoille ja silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia.

Lue myös: Ensi vuoden suurimmat kauneustrendit paljastettiin - sinistä silmämeikkiä ja hiuskoruja

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat