Kesän kuumimmat kynsitrendit listattiin - katso inspiroivat kuvat

29.05.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Kesän trendit ovat monipuolisia, joista jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivan vaihtoehdon. Kokeile kynsillesi vaikkapa yksinkertaisia graafisia kuvioita tai värikkäitä kukkasia.

Kesän trendit saavat näkyä myös kynsillä ja jo yksinkertainen lakkaus voi viimeistellä persoonallisella tavalla kesätyylisi. Tämän kesän trendit ovat monipuolisia, joista jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivan vaihtoehdon.

Katso alta Pure Wow -sivuston kokoama listaus tämän kesän trendikkäimmistä kynsistä.

Lakkaus kahdella eri sävyllä

Etkö osaa päättää kahden herkullisen sävyn väliltä? Lakkaa vasemman käden kynnet toisella sävyllä ja oikean käden kynnet toisella. Voit kokeilla myös lakata joka toisen kynnen esimerkiksi tummalla sävyllä ja joka toisen vaalealla.

Minimalistinen kimallus

Yhdistelmä voi kuulostaa yllättävältä, mutta ripaus glitteriä viimeistelee neutraalin lakkauksen täydellisesti. Loihdit pystysuuntaisen kimaltavan raidan kynnelle siististi teipin avulla.

Pastellisävyt

Yksi kesän kuumimmista kynsitrendeistä ovat pastellisävyt. Esimerkiksi keltainen korostaa kauniisti auringossa päivettynyttä ihoa.

Graafiset kuviot ja selkeät linjat

Tämä tekniikka näyttää erityisen hyvältä nuden sävyisen aluslakan kanssa.

Myös yksinkertaiset linjat luovat persoonallisen ilmeen kynsiin.

Sirot kukkaset

Kukat sopivat kesätunnelmaan täydellisesti myös kynsissä. Jos kärsivällisyytesi ei riitä loihtimaan kukkasia itse, kynsitarrat ovat kiireisen pelastus tilanteeseen. Katso inspiraatiota kukkien lakkaamiseen tai sommitteluun alta.

Kukkasia voi taiteilla myös vain kynnen kärkeen tai alaosaan.

Lue myös: Teinitytön kynnet ovat järkyttävän pitkät - kirjoittaa rystysillään, lakkaukseen kuluu tunteja

Lue myös: Miksi ihminen puree kynsiään? Tutkimukset viittaavat perfektionismiin

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat