Kuva: Getty Images

3 näyttävää hiustrendiä, jotka villitsevät vuonna 2019 - tyylit, joihin et tarvitse kampaajakäyntiä

19.11.2018 12:15 - Henna Koste

Ei enää tylsiä hiuspäiviä!

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika tehdä katsaus tuleviin hiustrendeihin. Vuosi 2019 tuo mukanaan liudan uusia rohkeita tyylejä. Mukana on tuttua ja turvallista sekä jotain todella räväkkää. Yhteistä näillä on kuitenkin se, että näyttävimmätkin tyylit onnistut luomaan itse. 

Pikkuletit

Letit ovat aina pinnalla, mutta nyt trendikkäimmät ovat pieniä. Dion Lee, Preen and Bora Aksu (kuvassa) esittelivät kevätnäytöksessään kiinnostavia lettikampauksia. Tarvitset vain hieman sorminäppäryyttä ja mielikuvitusta ja sinulla on aina trendikäs kampaus.

(kuva: Getty Images)

Peruukit

Monet julkisuuden henkilöt käyttävät tämän tästä peruukkia. Niinpä moni muukin on innostunut niistä. Mikäpä olisikaan mainiompi tapa kokeilla villeimpiäkin hiustrendejä, eikä ole suurempaa hätää, vaikka kyllästyisit hetkessä. Etenkin kirkkaat värit ovat nyt muodissa. 

Hiusasusteöverit

Enemmän on enemmän, kun puhutaan hiusasusteista. Tämä tulee näkymään trendeissä tulevana vuonna. Hiuksiin voi nyt siis surutta asetella monia klipsejä ja pinnejä samaan aikaan - myös niitä, joiden käyttötarkoituksesta ei ole täysin varma. 

Lähde: Elle

Lue myös: 'Yksi kerros toi megatuuheat ripset' - testasimme 8 uutuusripsiväriä

Kilpailut

Uusimmat