Kuva: Shutterstock

Loihdi täyteläisemmät huulet hetkessä - ota helpot niksit käyttöön jo tänään

19.02.2019 15:15 - Emmi Moilanen

Täyteläisten huulien salaisuus piilee meikin lisäksi hyvässä kosteutuksessa.

Meikatessa on helppo korostaa omia hyviä puoliaan ja saada huomio kiinnittymään kasvoissa juuri niihin kohtiin, joita haluat tuoda eniten esiin. Pure Wow -sivusto kokosi yhteen parhaimmat kauneusvinkit koskien huulten meikkaamista. Voit katsoa alta ohjeet, kuinka loihdit huulistasi hyvin kosteutetut ja yhä täyteläisemmän näköiset.

Toimi näin:

1. Aloita kuorimalla huulet hellävaraisesti pyörivin liikkein. Voit käyttää apuna sormea, kosteaksi kasteltua pyyhettä tai esimerkiksi pehmeää hammasharjaa. Kuorinta poistaa rohtumia huulista ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Jos haluat kokeilla helppoa ja nopeaa kotitekoista, kosteuttavaa kuorintaa, pääset lukemaan ohjeet tästä.

2. Kuorinnan jälkeen levitä huulille kosteuttavaa huulirasvaa. Anna imeytyä muutaman minuutin ajan, ennen huulipunan levittämistä.

3. Illalla meikinpoiston jälkeen rasvaa huulet paksummalla ja hoitavalla rasvalla. Anna voiteen imeytyä yön yli hoitaen ja kosteuttaen huulet kunnolla.

Meikkaa huulet täyteläisemmän näköisiksi:

Huulipunan levittämisen jälkeen ota avuksi myös huulikiilto, joka viimeistelee lookin. Levitä huulikiiltoa vain ylä- ja alahuulen keskiosaan, jolloin huomio kiinnittyy luontaisesti täyteläisimpään kohtaan. Jos haluat, voit sipaista myös samppanjan sävyistä highlighteria amorinkaarelle ylähuuleen, joka voimistaa täyteläisempien huulien illuusioita.

Lue myös: Helppo kuorinta kosteuttaa rohtuneet huulet - salaisuus piilee vaikutusajassa

Lue myös: Voit kuivattaa huuliasi täysin tiedostamattomalla ja arkipäiväisellä tavalla - syyllistytkö?

Lue myös: Ripsiniksi, joka lupaa kestävän taivutuksen koko päiväksi - viimeistele maskaran levittämisen jälkeen

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat