Kuva: Shutterstock

Haaveissa otsatukan leikkaaminen? 4 asiaa, jotka kannattaa sitä ennen ottaa huomioon

02.03.2019 08:15 - Karoliina Kotala

Otsatukka on aina trendikäs valinta, mutta ei kaikista vaivattomin.

Kevään tullen monella on suunnitelmissa uudistaa hiustyyliään. Jos otsatukan leikkaaminen on suunnitelmissa, kannattaa sitä ennen kysyä itseltään muutama kysymys. Otsatukka vaatii nimittäin huomattavasti enemmän aikaa ja vaivannäköä. Jos kuitenkin vastaat alla oleviin kysymyksiin kyllä, voit huoletta pyytää kampaajaltasi otsatukkaa:

Sopiiko otsatukka erilaisiin kampauksiisi ja hiustyyleihisi?

Parasta on, jos nautit muotoilla hiuksiasi eri tavoin ja otsatukka toimii niidenkin kanssa mainiosti. Voit esimerkiksi taivuttaa suoristusraudalla otsatukkaa taipuisaksi, jos kiharrat muutoinkin hiuksiasi tai suoristaa otsatukan ja koota muut hiukset korkealle ponnarille.

Oletko valmis kasvattamaan otsatukan pois?

Jossain vaiheessa kyllästyt todennäköisesti otsatukkaasi ja edessä on rasittava pois kasvatus. Pohdi siis jaksatko kasvattaa otsatukan aikanaan pois ja nähdä sen vuoksi enemmän vaivaan hiusten eteen.

Löytyykö sinulta tarvittavat otsatukkavälineet?

Otsatukka vaatii päivittäin muotoilua useimmalla eli hyviä välineitä otsatukan kanssa ovat muun muassa hiustenkuivain, kuivashampoo ja pyöröharja.

Jaksatko päivittää otsatukkaasi säännöllisesti?

Jotta otsatukka näyttää hyvältä ja pysyy sopivan mittaisena, kannattaa se käydä tasoittamassa säännöllisin ajoin ammattilaisella. Varaudu siis säännöllisiin kampaajakäynteihin.

Lähde: Barefootblond.com

Lue myös: Ohuet ja hennot hiukset? Katso hiustyylit, jotka ovat sinulle nappivalinta

Kilpailut

Uusimmat