Kuva: Shutterstock

Loihdi täydellinen puolinuttura hetkessä - niksit, jotka takaavat rennon lopputuloksen

04.07.2019 09:15 - Emmi Moilanen

Laineikkaat hiukset ovat helpompi muotoilla huolettomalle nutturalle.

Kirjoitimme aiemmin näyttelijätähden näyttävästä nutturakampauksesta, joka on loistava vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaankin. Pääset katsomaan kuvat kampauksesta tästä.

Jos kaipaat tiukalle nutturalle hieman rennompaa vaihtoehtoa, ota haltuun Pure Wow -sivuston vinkit täydellisen puolinutturan loihtimiseen.

Niksit huolettomaan puolinutturaan:

1. Kiharra hiukset ensin rennoille laineille. Muista käyttää lämpösuojaa ja voit halutessasi muotoilla vain nutturalle tulevan osan helpottamaan muotoilua. Kun laineet ovat valmiit, harjaa kutrit vielä kerran läpi.

2. Jaa hiuksesi kahteen osaan niin, että auki jäävä osa on vähintään yhtä paksu kuin nutturalle sidottava osio. Tämä takaa sen, että kampaus näyttää tasapainoiselta ja mahdollisimman muhkealta.

3. Jos korkea, päälaelle asetettu nuttura ei ole sinun juttusi, kokeile rennompaa vaihtoehtoa. Kieputa nuttura lähemmäs takaraivoa niin, että kampaus asettuu samalle tasolle kuin silmäsi. Tämä niksi takaa sen, että nutturasta tulee rento, eikä jää kiristämään päätäsi.

4. Sido nuttura haluamallasi tavalla; voit kiepauttaa ponnarin pari kertaa hiustesi ympärille ja jättää kolmannella kierroksella hiukset roikkumaan ikään kuin lenkiksi. Myös kieputettu ja pinnien avulla aseteltu nuttura toimii tässä rennossa kampauksessa erinomaisesti – kokeilemalla löydät itsellesi sopivimman tyylin.

5. Viimeistele kampaus hiuslakalla ja halutessasi voit kiepauttaa nutturan ympärille vielä hiusdonitsin. Nyt voit nauttia täydellisen huolettomasta kesäkampauksestasi!

Lue myös: Piilottaa myös likaiset hiukset - kevään trendiasuste pelastaa huonon hiuspäivän

Lue myös: Inspiraatiota lyhyisiin hiuksiin? 5 suomalaiskaunotarta, joilta voit ottaa mallia

Lue myös: Uusi hiusväritrendi yhdistää ruskean ja violetin sävyjä - kokeilisitko itse "suklaaviolettia"?

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat