Kuva: Prisma

Antti Tuisku yllättää vaatemallistolla, joka on meidän kaikkien saatavilla - katso, miltä se näyttää

27.03.2020 12:36 - Henna Koste

Poptähti Antti Tuiskun ja Prisman yhteistyömalliston vaatteet ovat sellaisia, joita laulaja olisi nuorena halunnut löytää Rovaniemeltä.

Suosikkilaulaja Antti Tuisku, 36, teki tänä vuonna näyttävän paluun. Valittu kansa -albumi sai ylistävän vastaanoton niin kriitikoilta kuin faneiltakin. Nyt on uuden aluevaltauksen aika. Poppari on tehnyt vaatemalliston - ja mikä parasta: se on meidän kaikkien saatavilla. 

Antti Tapani -mallisto on toteutettu Antti Tuiskun ja Prisman tiiviinä yhteistyönä. Kyseessä on sporttinen muotimallisto, joka koostuu pääosin unisex-tuotteista. Vuosia pinnalla pysynyt athleisure-henkisyys näkyy myös Tuiskun tyylissä, eikä siksi ole ihme, että se on vahvasti läsnä myös Prisman vaatteissa. 

”Uskallanko laittaa tämän päälle?”, ”Onkohan tämä vähän liikaa?”, ”Mitä minustakin ajatellaan, jos puen tänään nämä vaatteet päälle?” Kuulostaako tutulta? Meillä jokaisella on se sisäinen pelko, joka meille puhuu", vaatemalliston luovaksi johtajaksi esitelty Antti Tapani Tuisku pohtii tiedotteessa.

Oma vaatemallisto on Tuiskulle toteutunut tunelma. Antti Tapani -nimellä halutaan heijastaa "sitä aitoa ja pysyvää ihmistä muuttuvan artistipersoonan takana". 

"Me ihmiset taistelemme siitä, saammeko olla täysin oma itsemme. Se taistelu tapahtuu usein oman pään sisällä. Pelko ohjaa meitä esittämään muille jotain, mitä emme ole. Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle elämäni onnellisinta aikaa. Olen oppinut rakastamaan itseäni juuri tällaisena kuin olen. En enää välitä samassa määrin muiden ihmisten mielipiteistä ja uskallan ilmaista itseäni, niin kuin parhaalta tuntuu. Elämä on itsensä tuntemista ja pelkojen voittamista. Yksi keino itseilmaisuun on oma tyyli ja siihen sopivat vaatteet. Halusin tehdä malliston, jonka vaatteita voisin itsekin käyttää. Malliston, joka kuvasti aktiivisen elämän ja opiskelun kautta löytämääni uutta energiaa. Malliston, jollaisen nuoruudessani olisin toivonut Rovaniemeltäkin löytyvän", Tuisku sanoo.

Prismasta kerrotaan, että kyseessä ei ole kertaluontoinen kampanja, vaan brändi, joka on tullut jäädäkseen. Syksyllä on tulossa jotain uutta. Huhtikuun alussa myyntiin tulevaan mallistoon kuuluu treenikasseja, sadevaatteita, kenkiä, uimapukuja, sisä-, ulko- ja treenivaatteita. 

(kuva: Prisma)

(kuva: Prisma)

(kuva: Prisma)

(kuva: Prisma)

(kuva: Prisma)

Lue myös: Antti Tuisku ei halunnut enää tehdä 'kädenlämpöistä musiikkia' - syntyi kriittinen popin ilosanoma

Lue myös: Pukeuduin viikon markettivaatteisiin - enkä ole koskaan saanut yhtä paljon kehuja, katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat