Kuva: Emmi Moilanen/AOP

Tässäkö ovat Suomen värikkäimmät pukeutujat? Katso inspiroivat muotikuvat!

26.05.2020 10:15 - Henna Koste

Nämä naiset osoittavat, että villimmätkin väriyhdistelmät toimivat. Katso vaikka!

Väreillä on piristävä vaikutus. Koostimme hiljattain muotiväen ihanat värikkäät asut yhteen - näissä asuissa ei ole ripaustakaan mustaa. Vaikka meitä suomalaisia on toisinaan moitittu ankeiksi pukeutujiksi, mahtuu mukaan myös värikkäitä tyyliniekkoja.

Nyt esittelemme neljä suomalaista muotikonkaria, joiden värikkäistä lookeista on helppo inspiroitua. 

Milla Kuoksa

Muotijätti H&M:n sosiaalisen median parissa työskentelevä muotibloggaaja Milla Kuoksa esittelee Instagramissa inspiroivia tyyli-ideoita ja second hand -löytöjään. Milla osoittaa, että yllättävätkin väriparit, kuosit ja leikkaukset voivat toimia yhdessä. 

Ellinoora

Suosikkilaulaja Ellinoora viihtyy väreissä. Hattaransävyt yhdistettynä vahvempiin kontrasteihin ovat Ellinooran tavaramerkki. Teimme keväällä koosteen Ellinooran inspiroivasta tyylistä. Katso 12 vaatekappaletta, joilla luot laulajan tyylin täältä

Janita Autio

Helsinkiläinen valokuvaaja ja muotivaikuttaja Janita Autio on tehnyt yhteistyötä monien suurten yritysten kanssa. Instagramissa Janita ihastuttaa seuraajiaan sekä ottamillaan muotikuvilla että poseeraten kameran edessä itse. Hänet tunnetaan värikkäänä ja ennakkoluulottomana pukeutujana. 

Karoliina Karjalainen

Karoliina Karjalaisen värikäs kädenjälki on näkynyt monien tv-ohjelmien puvustuksissa. Karoliinan on oma vaatebrändi Mimmi Siirappi, jonka luomuksia on nähty muun muassa Erika Vikmanin ja muiden tähtien yllä. 


Lue myös: Viisi kesän tärkeintä trendiä - iskevätkö sinun makuusi?

Lue myös: Kesän klassikkovaate! Kolme tapaa pukea farkkushortsit tyylillä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat