Kuva: Shutterstock

Pituutta ja tuuheutta lyhyisiinkin ripsiin - testasimme 10 ripsiväriä ja löysimme uudet suosikit

23.01.2021 19:15 - Henna Koste

Tavoitteletko tuuheita räspyjä vai luonnollista ilmettä? Löysimme sinulle sopivan ripsivärin.

Ripsiväri on monen meikkipussin luottotuote, johon tarttumalla saa kiireisenäkin aamuna näyttävyyttä. Testasimme 10 ripsiväriä eri hintaluokista. Testissä löytyi vaihtoehtoja niin luonnollisuutta arvostavalle kuin megaräpsyjä tavoittelevallekin.

Arvioimme ripsivärit kouluarvosanoin asteikolla 4-10. Iloksemme huomasimme myös, että edullisemmatkin ripsivärit voivat yllättää positiivisesti.

Zuii Organic Make-Up Maxi lash mascara 26,95 e

Ripsiväri levittyy hyvin luonnollisesti ja vähän kerrallaan. Lopputulos on eroteltu, mutta jäin kaipaamaan enemmän tekstuuria ja näyttävyyttä. Useampi kerros levittyy kauniisti päällekkäin, mutta lopputulos jäi kevyeksi ja toi lähinnä väriä. Harjaosa on miellyttävä, mutta varsi on jätetty melko lyhyeksi, joka teki tuotteen levittämisestä vaikeampaa. Pitkissä ripsissä levisi päivän mittaa hiukan yläluomiin, tosin sai siistittyä nopeasti ilman sotkua. Lähti mukavasti meikinpoistoaineella, eikä missään vaiheessa päivää tai pesua ärsyttänyt herkkiä silmiä. Zuiin ripsiväri ei myöskään varise.

Korkeahkon hinnan vuoksi odotin enemmän. Suosittelen ripsiväriä luonnollista lopputulosta tavoitteleville. Vegaanisuudesta plussa!

6/10

(kuva: Valmistaja)

IsaDora High Impact Volume Mascara 16,90 e

Tuuheuttava ripsiväri lupaa kuivua kymmenessä sekunnissa. Tuote kuivuu pikaisesti, mutta sitä tulee harjaan kerralla paljon. Tuuheutta tulee kuitenkin runsaasti, kunhan ylimääräisen tuotteen pyyhkäisee purkin reunaan.

Hyvä perusripsiväri, joka pysyy suhteellisen hyvin ripsissä päivän ajan. 

7/10

(kuva: Valmistaja)

Gosh Boombastic Crazy Volume Mascara, sininen 15,90 e

Sinistä väriä ja tuuheutta tästä ripsiväristä ei puutu. Sähkönsininen väri on hauskaa vaihtelua perinteiselle mustalle ripsivärille. Tuotetta tulee harjaan juuri sopiva määrä, mutta iso harja on hieman hankala käyttää ja vaatii totuttelua. Goshin ripsiväri pysyy ripsissä hyvin.

8/10

(kuva: Valmistaja)

Bye Bye Panda Eyes! 4,39 e, Essence

Ripsiväri tuuheuttaa ja pidentää ripsiä jonkin verran, mutta lopputulos ei kuitenkaan aiheuta allekirjoittaneessa mitään massiivista wow-efektiä. Tämä tosin voi johtua siitä, että minua ei alunperinkään ole siunattu tuuheilla ja runsailla silmäripsillä. Ripsivärin laittaminen on helppoa, mutta tuuhea harjapää ainakin itsellä välillä sotkee helposti silmäluomia. Bye Bye Panda Eyes lupaa, että ripsiväri lähtee helposti pois lämpimällä vedellä, mikä pitää paikkansa.

Kaiken kaikkiaan Bye Bye Panda Eyes on hinta-laatusuhteeltaan hyvä ripsiväri. Todella paljon plussaa ripsiväri saa siitä, että ripsivärin saa pois kätevästi lämpimällä vedellä!"

8/10

(kuva: Valmistaja)

Clinique Lash Power Mascara 28 e

Ripsiväri erottelee ripset hyvin ja pysyy yli odotusten. Se lähtee nätisti lämpimällä vedellä ilman puhdistusainettakin. Tuotelupauksessa kerrotaan, että ripsiväri pysyy silmissä siistinä jopa 24 tunnin ajan. Tavalliset ripsivärit ovat usein epäsiististi yläluomella, ja tavallinen vedenkestävä ripsiväri taas on usein haastava poistaa.

Jatkoon! 

8,5/10

 

(kuva: Valmistaja)

Kilpailut

Uusimmat