Kuva: Emmi Moilanen

Todellinen muotihitti! Anna Puu luottaa samaan tyyliin kuin Beyoncé ja Kylie Jenner

31.03.2021 17:15 - Henna Koste

Laulaja Anna Puu satsaa tyyliinsä.

Vogue listasi hiljattain vuoden 2020 halutuimmat vaatekappaleet. Yksi listalla komeilevista trendivaatteista oli Marine Serren kuu-kuosiset vaatteet. Ranskalaissuunnittelijan asujen myyntiä on vauhdittanut varmasti myös supertähtien yllä nähdyt tyylit. Viime vuonna brändin kuu-kuosisia vaatteita nähtiin muun muassa Beyoncén ja Kylie Jennerin yllä. Tuotteiden kysyntä räjähti. 

Myös suomalainen tyylitaituri ja suosikkilaulaja Anna Puu luottaa raskaustyylissään ranskalaiseen designiin. Laulaja ilmoitti joulukuussa odottavansa toista lastaan. Puu on paljastanut, että tuleva pienokainen syntyy keväällä. Laulajan tuore raskauskuva on herättänyt paljon ihastusta Instagramissa.

Anna Puu on aiemmin kertonut Voice.fi:n haastattelussa esiintymisasuistaan. Puu on tehnyt vuosia tiivisti yhteistyötä stylisti Vesa Silverin kanssa. Tuolloin laulaja myös paljasti, kuinka paljon yksi esiintymisasu voi maksaa. 

- Puhumme nelinumeroisesta summasta. Hinta tulee suunnittelusta, materiaaleista ja siitä, että esimerkiksi jokainen paljetti ommellaan käsin, Puu kertoi aiemmin haastattelussamme. 

Beyoncé

(kuva: AOP)

Kylie Jenner

(kuva: AOP)

Lue myös: Rihannan farkkulookit osuvat aina napakymppiin - ota tähden kikka käyttöön, jos uskallat

Lue myös: Vaate, jolla ratkot kaikki kevään asukriisit - katso Hailey Bieberin lookit ja ihastu uutuuksiin

Lue myös: Anna Puun kappale mukana yo-kirjoituksissa: 'Mitä jos itse kirjoittajakaan ei osaisi vastata?'

Kilpailut

Uusimmat