Kuva: Shutterstock

"Elämäni parhaiten käytetyt 5,79 euroa" - parhaat alle kuuden euron kosmetiikkalöydöt

08.06.2021 11:15 - Henna Koste

Voice.fi:n toimitus kokosi huokeat kosmetiikkasuosikkinsa yhteen.

Kosmetiikan luottotuotteet löytyvät vain testaamalla, ja huippulöytöjä voi tehdä myös pikkurahalla. Voice.fi:n toimitus keräsi yhteen edulliset kosmetiikkasuosikkinsa, jotka on todettu testissä varsin toimiviksi. Olemme löytäneet uuden suosikkidödön alle eurolla ja luottoripsivärin vitosella. Älä anna huokean hinnan hämätä. 

Catrice LIFT UP Volume & Lift Mascara 5,79 €

Tämä vitosen hintakategoriaan sujahtava Catricen ripsari ylitti odotukset. Ripsiin tulee huomatavasti lisää tuuheutta ja myös pituutta. Myös alaripsiin voi loihtia suorastaan Twiggy-henkisen lookin. Ehkäpä elämäni parhaiten käytetyt 5,79 euroa!

(kuva: Valmistaja)

Essencen What the Fake! -huulikiilto 3,69 e

Huulikiilto lupaa täyteläisen ilmeen. Huulikiilto jättää huulet pehmeiksi, ei ikävän tahmeiksi. Raflaavalla nimelä on hieman perääkin. Huulet piirtyvät esiin kauniisti, mutta onneksi luonnollisesti. 

(kuva: Valmistaja)

H&M:n ripsitupsut 4,99 e

Ripsitupsuihin on tuhrautunut paljon rahaa, mutta H&M:n edulliset tupsut ajavat todellakin asiansa yhtä hyvin kuin kalliimpien merkkien. Lopputulos on juuri sopivan näyttävä olematta kuitenkaan överi. 

(kuva: Valmistaja)

Urtekramin Aloe vera -käsivoide 3,95 e

Tätä käsirasvaa suosittelen usein monille. Se kosteuttaa hyvin, tuoksuu kivalta ja oikeasti pehmentää kädet. Urtekramin voide sopii myös atoopikolle. Kun käsidesillä lotraaminen kuivattaa kädet, tämä pelastaa! 

(kuva: Valmistaja)


Purple Treen Miracle balm -monitoimivoide 4,90 e

Ensin ihmettelin, että mihinkäs tätä käytetään. Nyt pohdin, että mihin tätä ei voisi käyttää. Todellinen monitoimituote kosteuttaa huulet ja myös ne ikävimmät halkeamat suupielissä. Tällä saat kulmakarvat ojennukseen ja kynsinauhat pehmeiksi. 

(kuva: Valmistaja)Cien Pure Freshness -deodorantti 0,95 e, Lidl

Tämä dödö ei ole ärsyttänyt herkkää kainaloiden ihoa ja mieto tuoksukin on miellyttävä. Edullinen hinta, joten erinomainen hinta-laatu-suhde. Levittyy hyvin, vähän pitää kuivatella kuten muitakin roll-oneja. Rankassa liikunnassa en ole testannut, mutta arjessa ja hyötyliikkujalla pitänyt hyvin. Ostaisin (ja olen ostanutkin jo) uudelleen!

(kuva: Valmistaja)

LV kuo­rin­ta­voi­de kas­voil­le 5,45 e

Voidemainen kuorinta on miellyttävä käyttää ja se tuntuu lievittävän kiristystä ja kuivuutta. Jättää pesun jälkeen puhtaan ja miellyttävän tunteen, kosteuttavan eikä lainkaan kiristävää. Tuote on tuoksuton, joten herkkä, ajoittain epäpuhtauksiin taipuvainen iho on tykännyt.

Tätä saa marketeista, se on plussaa. Vegaanisuudesta ja kotimaisuudestakin plussaa. Etenkin talvi-ihon pelastus.

(kuva: Valmistaja)

Essence shine last & go! -kynsilakka 1,99 e

Essencen kynsilakat lunastavat aina lupauksensa. Sävyissä riittää valinnanvaraa klassisista vaihtoehdoista kauden trendiväreihin. Edullinen hinta ja hyvä kesto!

(kuva: Valmistaja)

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Juttu on julkaistu alun perin 24.4.2020. 

Lue myös: Neljä ihanaa ideaa bruneteille - katso tähtien inspiroivat lookit, jos suunnittelet kampaajakäyntiä

Lue myös: Pituutta ja tuuheutta lyhyisiinkin ripsiin - testasimme 10 ripsiväriä ja löysimme uudet suosikit

Kilpailut

Uusimmat