Kuva: Shutterstock

"Pullonkaulaotsis" on uusin hiustrendi - sopii monille, eikä vaadi juurikaan ylläpitoa

26.12.2021 16:15 - Reija Saarinen

Tämä malli saattaa hyvinkin olla ensi vuoden suurin trendi.

Otsahiustrendeissä valinnanvaraa riittää. On suoraa, pitkää, lyhyttä ja verhomaista. Yksi uusista tuttavuuksista saattaa kuitenkin olla vielä suurelle osalle tuntematon, nimittäin puollonkaulaotsatukka.

Tästä mallista povataan seuraavaa suurta trendiä, eikä ihme. Malli on helppo luoda ja se sopii useimmille kasvoille täydellisesti. Kaiken lisäksi sen ylläpitäminen on yllättävänkin helppoa, eikä poiskasvattaminen tuota harmaita hiuksia.

Kampaaja Tom Smithin mukaan nimensä mukaisesti malli saa inspiraationsa pullonkaulasta. 

- Nimensä mukaisesti otsahiukset leikataan muistuttamaan pullonkaulaa. Otsahiukset ovat ylhäältä kapeammat ja levenevät pikkuhiljaa alaspäin tultaessa.

Malli tuo kasvoille pehmeyttä, sillä pituutta riittää. Pullonkaulaotsiksessa etuhiukset ulottuvat vähintään poskipäihin saakka, mikä tekee sen ylläpitämisestä helppoa. Rento ja kerrostettu lopputulos on tuttu 70-luvulta, joka on muutoinkin nyt suuressa huudossa.

Jos siis kaipaat uutta hiusmallia, katsasta alla olevat esimerkit. Saattaa olla, että sinäkin hankit itsellesi tämän trendikkään otsatukan vuodeksi 2022. 

Lue myös: Vuoden 2022 suurimmat hiustrendit ovat täynnä asennetta - mikä on suosikkisi?

Lue myös: 2000-luvun alusta tuttu kampaus on tehnyt paluun - syntyy hetkessä ja toimii monessa hiusmallissa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat