Kuva: AOP

Kaatuilevia malleja ja tippuneita kenkiä - mitä Valentinon muotinäytöksessä oikein tapahtui?

20.10.2022 13:15 - Rebekka Silvennoinen

Videopalvelu TikTokissa leviää videoita Valentinon muotinäytöksestä, jossa kaikki ei mennyt ihan putkeen.

Italialainen luksusmuotitalo Valentino esitteli Pariisin muotiviikoilla tulevan kevään muotia. Näytöstä oli saapunut katsomaan lukuisia eturivin tähtiä, kuten näyttelijä Zendaya sekä David ja Victoria Beckhamin poika Brooklyn Beckham.

Alkuvuodesta järjestetyssä näytöksessä, jossa esiteltiin tämän syksyn muotia, Valentino yllätti kaikki täysin pinkillä mallistolla. Nyt uusi kevään ja kesän mallisto oli hillitympi, mutta yllätysefekti tuli jostain aivan muusta.

Videopalvelu TikTokissa Valentinon näytöksestä lähti leviämään videoita, joissa mallit olivat ongelmissa: osa malleista ei pystynyt kävelemään kengissään, yhdeltä oli tippunut kenkä, mallit kaatuilivat portaissa eikä näytöksen koreografia ollut kaikille selkeä. 

Valentinon näytös oli tällä kertaa sekoitus ammattimalleja sekä malleja, jotka eivät olleet aikaisemmin kävelleet näytöksessä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Jos video ei näy, katso se täältä.

@maryvandermeersch

no hate to them it happens to everyone

♬ Luxury - Azealia Banks

Jos video ei näy, katso se täältä.

Muotivaikuttaja Aimee Song julkaisi TikTokissa videon kenkänsä riisuneesta mallista.

”Kengät olivat liian pienet hänelle, joten hän päätyi riisumaan ne ja käveli lopun näytöksestä kuin kuningatar”, julkaisussa kerrotaan. 

Jos video ei näy, katso se täältä.

Muotitalo Valentinon tiedottaja vastasi aiheesta Newsweek-sivustolle, että malleille oli tarjottu harjoitusten jälkeen vaihtoehtoisia kenkiä, mutta osa päätyi silti kävelemään näytöksen vaikeammissa kengissä.

@ladymollyelizabeth

Why could so many of the Valentino models not walk properly down the runway in their heels? Any perspective from actual models very welcome in comments!

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Hei hei minihameet - tässä tulee kevään isoin hametrendi

Lue myös: Hämmentävä trendi saa hieraisemaan silmiä - onko kyseessä kengät vai housut?

Lähde: Newsweek

Kilpailut

Uusimmat