Kuva: AOP

Juhlat tulossa ja hiusinspiraatio hukassa? Ota mallia Met-gaalan tähtien upeista nutturalookeista

07.05.2023 16:15 - Sanni Seppä

Eräs tietty hiustyyli nähtiin Met-gaalassa useammalla kutsuvieraalla, muun muassa Kim Kardashianilla. Tätä lookkia voi soveltaa myös omiin juhlatilaisuuksiin.

Juhlat tulossa, etkä tiedä miten stailaisit hiuksesi? Niin sanottu clean girl -estetiikka on ollut viime ajat voimakkaasti pinnalla, jossa hiukset vedetään siististi ja tiukasti pois kasvoilta tiukalle nutturalle. Hiljattain järjestetyssä muotimaailman huipputapahtumaksi tituuleratussa Met-gaalassa nähtiin kuitenkin voimakkaasti tästä trendistä poikkeavia lookkeja. Miltä kuulostaisi volyymipitoinen nuttura Kim Kardashianin ja Aubrey Plazan vanavedessä, jossa lookin kruunaavat kasvoja kauniisti kehystävät hiussuortuvat? Tässä hiustyylissä unohdetaan tiukasti sliipatut hiukset ja annetaan etummaisten hiusten ihanasti hulmuta kasvoilla.

Moni oli luottanut Met-gaalassa kuohkeaan nutturaan, jossa etummaiset hiussuortuvat on aseteltu kauniisti eteen kehystämään kasvoja. Kun valikoit hiussuortuvia eteen, älä suotta arastele - tässä lookissa eteen saa asetella hiuksia ihan kunnolla. Plussaa tähän lookkiin antaa niin sanottu "verho-otsatukka" eli curtain bangs. 

Voit myös miettiä, haluatko nutturaasi volyymia vai hillitympää otetta. Met-gaalassa Kardashian luotti muhkeaan nutturaan ja laineikkaisiin etuhiuksiin, mutta Plaza sen sijaan piti hiussuortuvat suorina ja nutturan hillitymmässä muodossa pienen rusetin kera. 

Voit ottaa inspiraatiota juhlalookkiin alta löytyvistä kuvista ja kokeilla lookkia omiin juhlatilaisuuksiisi. Mallia näyttävät myös näyttelijä Chloe Fineman ja huippumalli Miranda Kerr.

Kim Kardashian. (kuva: AOP)

Aubrey Plaza. (kuva: AOP)

Miranda Kerr. (kuva: AOP)

Chloe Fineman luotti astetta rennompaan nutturaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Näyttikö Nicole Kidmanin Met-gaalan asu tutulta? Kyseinen asu nähtiin mainoksessa 19 vuotta sitten

Lue myös: 10 erityisen tyylikästä asua Met-gaalasta - ja yksi illan asukuningatar

Lue myös: Zendaya sykähdytti punaisella matolla - Versacen vintagemekko oli kuin tähdelle tehty

Kilpailut

Uusimmat