Kuva: Shutterstock

6 trenditakkia talveen - mikä on sinun suosikkisi?

20.12.2023 18:15 - Reija Saarinen

Talvipukeutumisen ei tarvitse olla tylsää.

Talvi koettelee pukeutumista. Moni haluaa pukeutua lämpimästi, mutta kuitenkin tyylikkäästi. Onneksi kauppojen henkareilta löytyy kasapäin vaihtoehtoja, joten jokaiselle varmasti löytyy se oma suosikkitakki kylmiä pakkaspäiviä ajatellen. 

Jos oma talvitakki on vielä hakusessa, kannattaa katsastaa alta muutama tämän hetken trendikkäin malli. 

Makuupussitakki

Tämä muhkea ja pitkä toppaunelma on täydellinen Suomen kylmiin talvipäiviin. Tässä takissa tarkenee ja alle mahtuu paksumpikin paita. Takki toimii täydellisesti niin hameiden kuin housujenkin kaverina, joten se taipuu tyyliin kuin tyyliin.

Huivitakki

Yksi kuluvan vuoden ja ensi talven trendikkäimmistä takkimalleista on huivitakki. Käytännössä siis tässä takissa on mukana huivin, joka antaa sille ihanan erilaisen twistin. Tämä takki toimii niin arjessa kuin juhlapukeutumisessakin.

Maksitakki

Maksitakki on rento, lämmin ja mukava. Etenkin villakankainen maksitakki on loistava valinta Suomen talveen. Sen alle mahtuu paksumpikin villapaita ja se on tyylikäs arkikäytössä. 

Karvavuoritakki

Värikkäällä karvavuorella vuorattu takki on loistava valinta hänelle, joka haluaa säväyttää. Tässä mallissa on tyyliä ja räväkkyyttä, joka tuo pimeään vuodenaikaan ihanaa twistiä.

Suklaanruskea takki

Väreistä trendikkäin on suklaan ruskea. Se toimii loistavasti myös takeissa ja antaa ylellisen vaikutelman perinteisiin takkityyleihin.

Nahkabomber

Rento bomber-takki toimii hieman lämpimämpinä talvipäivinä. Tämä takki toimii erityisen hyvin rentojen farkkujen kanssa. Parasta on, että väljä malli mahdollistaa myös kerrospukeutumisen. 

Lue myös: Paita, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista - ajaton klassikko, joka toimii vuodenajasta riippumatta

Lue myös: Onko tässä ensi vuoden trendikkäin hame? Taipuu lukuisiin eri tyyleihin

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat