Kuva: AOP

5 bleiseritrendiä, jotka ovat tänä vuonna erityisen haluttuja - mikä on suosikkisi?

03.01.2024 11:15 - Reija Saarinen

Jakku on tänäkin vuonna hyvä hankinta.

Bleiseri on vuodesta toiseen tyylitietoisen valinta. Kyseinen vaatekappale sopii arkeen ja juhlaan, sekä on yhdistettävissä niin hameiden kuin housujenkin kanssa. 

Vuonna 2024 bleiseritrendeissä on nähtävillä muutamia selkeitä suosikkityylejä, joihin pääset tutustumaan alta. 

Ylisuuret bleiserit ovat vuonna 2024 erityisen trendikkäitä. Rento, mukava ja tyylikäs jakkutakki sopii täydellisesti arkiasun täydentäjäksi. Yhdistä se rentoihin puvunhousuihin tai sujauta farkkujen kaveriksi. Näin pysyt lämpimänä tyylistä tinkimättä. 

Vuonna 2024 bleisereissä nähdään runsaasti värejä. Kirkkaat pinkit, vihreät ja esimerkiksi punaiset jakut valtaavat katukuvan kuluvana vuonna. Värikäs jakku on täydellinen hankinta kevättä ja kesää varten.

Aina trendikäs nahka näkyy myös jakuissa vuonna 2024. Tyylikäs ja hieman rock-henkinen nahkableiseri on täydellinen kaveri esimerkiksi minihameelle ja maihareille. Näitä jakkuja kannattaa metsästää esimerkiksi kirpputoreilta.

Tyköistuva ja tiimalasivartaloa korostava jakkumalli on vuonna 2024 erityisen trendikäs. Tämä malli on täydellinen etenkin juhliin, joissa sen kaveriksi voi sujauttaa näyttävät suorat housut.

Myös kaksirivinapitusta nähdään vuoden 2024 bleiserimuodissa. Tämä malli on aina tyylikäs ja siksi sen valintaan kannattaa panostaa. Hanki se mustana, ja sinulla on aina tyylikäs jakku kaapissasi.

Lue myös: Hitti vai huti? Ensi vuoden muotitrendit eivät välttämättä ole kaikkien mieleen

Lue myös: Miltä näyttää ensi vuoden kenkämuoti? Katso viisi suosikkimallia vuodelle 2024

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat