Pate Mustajärvi: Ei kai meistä kukaan ole muijan siskoa mennyt tönäseen

26.10.2011 14:09 - Antti Granlund

Popedan 19. studioalbumi Voitto julkaistaan tänään. Pate Mustajärvi kertoo, että levyllä on hyvinkin tarkaan Popedan jäsenten parisuhteisiin sopivaa materiaalia. 

Popeda palasi studioon kolmen vuoden levytystauon jälkeen. Aikaa ehti vierähtää tavanomaista kauemmin edellisen Täydelliset miehet -albumin suuren suosion siivittämän tiukan keikkarupeaman vuoksi. Täydelliset miehet -levyä on myyty yli 18 000 kappaletta.

Uuden albumin biisimateriaalista vastaa pääosin kaksikko Pate Mustajärvi ja Costello Hautamäki. Levyllä on myös Vexi Salmen, Jouni Hynysen ja Jukka Takalon tekstejä. Yksi Vexi Salmen sanoituksista on Lentäviä lautasia, joka Mustajärven mukaan on Popedan jäsenille hyvinkin omakohtainen.

- Costi lähetti mulle tämän biisin ja kirjoitti alustuksena, että eikös oo tuttua, että jokaisen Popedan jäsenen kotona on joskus lautaset lentäneet. Mutta ei kai meistä kukaan ole sillä lailla tehnyt kuin laulun lopussa kerrotaan.

Siis, että kaiken syynä syrjähyppy, hyppy lähes viaton?

- Ei kun se, että on muijan siskoa mennyt tönäseen! Siitä en ole ainakaan kuullut, mutta 80-luvulla tapahtui kaikenmoista, Mustajärvi hekottaa.

Kilpailut

Uusimmat