Juha Lagström: Elonkerjuu on räjähtävä, rock ja täynnä energiaa

02.02.2012 08:43 - Antti Granlund

Elonkerjuun uusi laulaja julkistettiin tiistaina. Juha Lagström kertoi Iskelmän haastattelussa, miten hän päätyi yhtyeeseen, miten ensimmäiset harjoitukset sujuivat ja minkälainen yhtye Elonkerjuu on vuonna 2012.

Elonkerjuun uusi solisti paljastettiin virallisesti tiistaina, vaikka asia vuoti julkisuuteen Komiat-lehden kautta jo maanantaina. Tiistain tiedotustilaisuudessa varmistui, että Elonkerjuun vokalistin saappaisiin astuu syntyjään pohjalainen Juha Lagström, joka on toiminut aikaisemmin näyttelijänä musikaaleissa, teatteriesityksissä, elokuvissa ja TV-sarjoissa.

Ehdotus Elonkerjuu-pestistä tuli Lagströmille täytenä yllätyksenä.

- Olin palaamassa Lapualta Helsinkiin, kun Lenni soitti minulle. Ajattelin, että hän soittaa ihan muissa asioissa, mutta hän pudottikin sellaisen pommin, että olin ajaa ojaan siinä tilanteessa, Lagström muistelee.

- Sovimme, että tuumailemma asiaa, ja kun lopulta menimme kokeilemaan soittamista, se oli ihan selvä peli, että näin tämä on tarkoitettu.

Yhtye ilmoitti aiemmin viime vuoden lopussa jatkavansa neljän alkuperäisjäsenen voimin ja etsivänsä joukkoonsa uuttaa laulajaa ja keulahahmoa Lauri Tähkän tilalle. Lagström kertoo, etteo hänelle tarjottu kenenkään muun saappaita, vaan Elonkerjuu halusi täysivaltaisen jäsenen, joka ei tule vain tuuraamaan.

Vaan minkälainen yhtye Elonkerjuu on vuonna 2012?

- Elonkerjuu on räjähtävä, rock ja täynnä energiaa oleva yhtenäinen, tiivis joukko, joka kunnioittaa ja arvostaa toisiaan ja muita ihmisiä, Lagström hehkuttaa.

Katso Elonkerjuun hassuttelu uuden laulajan löytymisestä ja Lagströmin haastattelu alta:

Kilpailut

Uusimmat