IL: Kurre pahoittelee Sauli Niinistö -kappaletta

08.02.2012 16:25 - Antti Granlund

Sauli Niinistölle kirjoitetun Kuuden vuoden kuuliaisuus -kappaleen laulanut Kurre kommentoi Iltalehdelle laulun saamaa murskapalautetta.

Presidentinvaalien jälkeisenä yönä Youtubessa julkaistu laulu tyrmättiin maanantaina miltei täysin. Kappale on kuunneltu keskiviikkopäivään mennessä yli 180 000 kertaa ja sen palautteista 265 on positiivisia ja peräti 3 597 negatiivisia.

Kurre kertoo Iltalehdelle saaneensa Kuuden vuoden kuuliaisuudesta myös positiivista palautetta. Hän myös sanoo, ettei tarkoituksena ollut pilkata tulevaa presidenttiparia.

- Tarkoituksena oli tehdä kappale vilpittömänä kunnianosoituksena Saulille ja Jennille. Olen pahoillani jos tämä on ärsyttänyt joitakin ihmisiä.

Maki Kolehmainen kertoi aikaisemmin tällä viikolla, ettei hän ole palautteesta moksiskaan. Kolehmaisen mukaan pika-aikataululla tehdyn kappaleen taustalla ei ollut sen suurempaa ajatusta, vaan kappaleen laulanut Kurre halusi yksinkertaisesti antaa ystävilleen, Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle heille omistetun biisin.

Sanoittaja Sana Mustonen kertoi MTV3:lle tehneensä kappaleen sanat tunnissa.

Kuuntele Kuuden vuoden kuuliaisuus tästä.

Lähde: IL

Kilpailut

Uusimmat