Jäit sateen taa -kappaleesta julkaistiin englanninkielinen versio ja musiikkivideo.
Kurren lempikaupunki on Las Vegas, jossa mies on vieraillut 59 kertaa.
Video on kuvattu Yhdysvalloissa, Las Vegasin pelikaupungin yön sykkeessä.
Tuottaja, lauluntekijä Maki Kolehmainen kertoo katuvansa Kurren kanssa Sauli Niinistölle tekemäänsä Kuuden vuoden kuuliaisuus -kappaletta. Hän kertoi nettilehti NRGM.fi:n keskustelussa, ettei lähtisi enää mukaan projektiin.
Sauli Niinistölle tehty kannatuslaulu Kuuden vuoden kuuliaisuus on noussut tällä viikolla koko kansan puheenaiheeksi. Maki Kolehmaisen ja Kurren tekemä laulu on saanut murskaavaa palautetta ja jyrkkää kritiikkiä.  
Sauli Niinistölle kirjoitetun Kuuden vuoden kuuliaisuus -kappaleen laulanut Kurre kommentoi Iltalehdelle laulun saamaa murskapalautetta.
Maki Kolehmaisen ja Kurren Sauli Niinistölle tekemä kappale Kuuden vuoden kuuliaisuus on saanut viimeisen kahden päivän aikana murskaavan vastaanoton. Tuore nettiparodia tekee pilaa Kolehmaisen kustannuksella.
Sauli Niinistön vaalivoiton jälkeen Youtubeen ladattu kannatuskappale Kuuden vuoden kuuliaisuus sai eilisen aikana päälleen enemmän lokaa kuin mikään kotimainen kappale miesmuistiin. Laulun säveltänyt Maki Kolehmainen kertoo, mitä mieltä hän on murskakritiikistä.