Maki Kolehmainen vastaa Niinistö-kappaleen murskakritiikkiin

07.02.2012 07:30 - Antti Granlund

Sauli Niinistön vaalivoiton jälkeen Youtubeen ladattu kannatuskappale Kuuden vuoden kuuliaisuus sai eilisen aikana päälleen enemmän lokaa kuin mikään kotimainen kappale miesmuistiin. Laulun säveltänyt Maki Kolehmainen kertoo, mitä mieltä hän on murskakritiikistä.

Kuuden vuoden kuuliaisuus -biisi on kirvoittanut Youtube-kommentoijista esiin melkoisen kärkkäitä arvioita. Jotkut ovat kertoneet kyseessä olevan "kaikkien aikojen paskin biisi", kun taas eräs vääräleuka on ykskantaan kirjoittanut: "Jos tämä biisi olisi julkaistu viime viikolla, Niinistö olisi hävinnyt nämä vaalit".

Maki Kolehmainen kertoo Voicen haastattelussa, ettei hän ole palautteesta moksiskaan. Miehen mukaan pika-aikataululla tehdyn kappaleen taustalla ei ole sen suurempaa ajatusta, vaan kappaleen laulanut Kurre halusi yksinkertaisesti antaa ystävilleen, Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle heille omistetun biisin.

- Kurre soitti minulle torstaina ja sanoi haluavansa tehdä Saulille ja Jennille kappaleen, jonka pitäisi olla valmis sunnuntaina. Tein kappaleen perjantaina, lähetin sen Sana Mustoselle, joka teki sanoitukset ja sitten tehtiin nopeasti demo, jonka studiossa sattumalta ollut Sani lauloi. Kurre palasi Suomeen sunnuntaina, joten pääsimme studioon vasta silloin, Kolehmainen kertoo Voicelle.

- Kyllä aika rankaa palautetta tullut netissä, mutta ei se minua haittaa. Musiikintekijälle on tärkeää että ihmiset huomaavat hänen tekemisensä. On niitä jotka tykkäävät ja niitä jotka eivät tykkää. Ei sitä tarvitse kuunnella jos ei halua. Minusta palautteita on ollut hauska lukea.

Kuuntele biisi alta:

Lue alkuperäinen uutinen:

Niinistön kannatuskappaleen tekijä murskakritiikistä: Ei tarvitse kuunnella jos ei halua (The Voice | 06.02.2012 )

The Voice ja Iskelmä kuuluvat SBS Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat